2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

nesemesecim kk da böle bi baslık acan hatırlıyorum bi arastır ordada kız 2. çizginin sonradan kayboldunu yazmıştı anahtar kelimelere felan bak inş bulursun

Çok saolasın canım, şöyle bir başlıklara bakmıştım ama anahtar kelimeler hiç aklıma gelmemişti. İlgilendiğiniz için çok teşekkürler kızlar. Nerde bir tuhaflık varsa beni bulur zaten :uhm:.
 
yaaa kızlar benım adetimde 1-2 gün gecikme var hala olmadım ama bugun test yaptım negatif çıktı:KK43:(senağlama üstelik belirtilerde devam ediyorrr karnımın altında 5 gündür devam eden yanma ve hafif sancıalr .göğüslerde ellemeden yanmalar var,bel,bacak ağrısı ama negatıffffffff işte senağlama
 
yaaa kızlar benım adetimde 1-2 gün gecikme var hala olmadım ama bugun test yaptım negatif çıktı:KK43:(senağlama üstelik belirtilerde devam ediyorrr karnımın altında 5 gündür devam eden yanma ve hafif sancıalr .göğüslerde ellemeden yanmalar var,bel,bacak ağrısı ama negatıffffffff işte senağlama

Canım belki geç yumurtlamışsındır. Hiç belli olmaz, hayırlısı olsun.
 
Kizz nesemese insallah hamilesindir, inan kendim kalmis kadar cok sevinicem, hatta su an cok heyecanlandim inan.. Allahim insallah yuzunu guldurur:) Bu arada msn ine giriverde ordan yazisak...
 
Canım benim, sıkıntım sana malum oldu sanırım. İnşallah hepimiz en kısa ve hayırlı zamanda hamiş listesine giricez İnşallah. Sende durum nasıl canım?

ya aslında pek umutlanmak ve umutlandırmak istemiyorum.. pek umutlu da deilim ama 24 ünde bekliyorum regl mi 10 gün önce de 5 gün önce de bu gün de kahve rengi damla geldi ve akıntı var .. daha evvel adetime yakın akıntım olurmuydu hatırlamıyorum .. ve kasıklarımda batma var aşırı derece de regl ağrsıyla karıştırıyor olabilirim ya da belki de aşırı hareket bahçeyle falan uğraştım ondan mı oldu acaba bu batmalar bilemiyorum .. beklicez .. yaklaşık aynı zamanları bekliyoruz sanırım .. bakalım ne olacak ..
 
Kızlar ben az önce adet oldum. Oturup bir güzel de ağladım. Eşim saolsun beni normale çevirdi. Yarın doktora gidicem İnşallah yumurtalarım çatlamıştır da bir de kistle uğraşmam. Hakkımızda en hayırlısı olsun.
 
Kızlar ben az önce adet oldum. Oturup bir güzel de ağladım. Eşim saolsun beni normale çevirdi. Yarın doktora gidicem İnşallah yumurtalarım çatlamıştır da bir de kistle uğraşmam. Hakkımızda en hayırlısı olsun.

Canım gerçeken bende üzüldüm ama inanki böylesi daha hayırlıymış.Benim adetimde yeni bitti.Bir dahaki aya inşallah birlikte hamile kalırız.:emir_bebek:
 
sıkma canını sakın neşemeşe bundada bir hayır vardır de ve umudunu sakın kaybetme elbet birgün adet olmadığın gün gelecek işte o zaman karşılıklı göbek atacağız sen ben bebekim:))))
 
cnm her adetin ilk günü hayal kırıklığı ondan sonraki günler ise yeni bir ayın ümidi ilebaslıyor hepimizaynı seyleri yasıyouz ama bırda büyük bir aileyiz birbirimizin destekçiyiz yola devam ediyoruz.hayırlısı olsun.
 
canlarımm hakkımızda hayırlısı olsun bende hastayımbu ay.. ilk denememizde başarısız olduk :KK43: ama olsun bidahakinde hiç düşünmeden gelirse gelsin miniklerimiz.. Hayırlısı neyse o olsun..
neşemeşe sende sakın üzülme
 
Kızlar ben az önce adet oldum. Oturup bir güzel de ağladım. Eşim saolsun beni normale çevirdi. Yarın doktora gidicem İnşallah yumurtalarım çatlamıştır da bir de kistle uğraşmam. Hakkımızda en hayırlısı olsun.

senle beraber hamile kalıcaz hayatım... ben de adet oldum.. evet içim buruldu ama gene de tekrar umutlanabilmek bile umut verici diiimiiii.. yakın canım merak etme hissediyorum..çok yakında .. en hayırlı zaamanda ..
 
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 3 aydır biende çalışıyorum bu ay bakalım hayırlısı inşl hepimizin bebişleri olur bundan sonra bende burdayım.....
 
Kızlar bugün doktoruma gidemedim, pazartesine randevu verdiler. Ben hala kendimi toplayamadım. Tüm gece ağladım, sinirlerim saldı. Eşimin hiç haberi bile olmadı. Onun yanındayken neşeli olmaya çalışıyorum ama tüm gün leyla gibi gezdim. Beni bu kadar sarsacağını tahmin etmemiştim.
 
Önümüzdeki ay gün saymak yok, ilaç kullanmak yok, ateş ölçmek, ovulasyon testi kullanmak yok. Hiçbir ekstra çaba yok.
 
canım benim seni çok iyi anlıyorum bayağı umutlanmıştın ama herşeyde bir hayır olduğu gibi bu ay kalamamandada vardır hepimiz için bu aynı o yüzden kendini toparlamaya çalış ve bencede dediğin gibi yap bu ayda herşeyi deniyoruz bide bunu dene ateş yok test yok vs. kafana göre takıl gerçi hepimizin yapması gereken bu bence bol bol dua etmeyide ihmal etme tatlım biz senin yanındayız yalnız değilsin:KK66:
 
Kızlar herkese günaydın...Bu ay biraz hüsran ayı oldu sanırım. Ama morallerinizi bozmayın lütfen.Günler,aylar torbaya girmedi ya..Bu ay olmadı diye üzülmeyin.Herşeyde vardır bir hayır..Üzüntüyü bırakın bir kenara ve çalışmalara başlayın. Hepimiz ekstra bir çaba harcamamakta hemfikiriz sanırım. Birde böyle deneyelim. Eskiden ovulasyon testimi varmış sanki..Allah hiçbirimizi fazla bekletmez inşallah..Herkese bol şans diliyorum...
 
Kizlaaar, herkes nerelerde?? Kimimiz beklemede, kimimiz icin bu ay biraz uzucu oldu ama hersey Allah tan. O dilemeden hicbir sey olmaz.

Nitekim bununla ilgili ayet var.
Tekvîr 29
(Mekkî 7) Alemlerin Rabbi Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz.

Rabbimizden hayirlisini diliyoruz, oyleyse bu ay olmadiysa bu ay hayirli olmadigi icindir. Hem hayirlisini dileyip, hem neden olmadi diye uzulmek dogru bir davranis degil. Biz elimizden geleni yapalim, gerisini Allah u Teala ya tevekkul etmesini bilelim.
Bununla ilgili bir ayet:

Bakara 216
(Medenî 87) Hoşunuza gitmediği halde savaş size farz kılındı. Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür. Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.

Rabbim tez vakitte, hayirlisi ile bebislerimize kavustursun biz isteyen tum anne adaylarini. Amin...!!!
 
Son düzenleme:
Kizlar ayrica sizinle sunuda paylasayim.

Bir vakit vardir ki, o vakitte edilen dua reddolunmaz. Gece kalkip abdest alip teheccud namazini kilip yada kilmadan ellerimizi acip dua ettigimiz zaman o dua reddolunmuyor.

Allah Teala gecenin yarisinda dunya semasina yonelip, "Bana dua eden yok mu, kabul edeyim" dermis. Ve bu her gece boyle. Insanlar icin bu saatlerde kalkmak zor oldugundan, kalkanlar tabiki kiymetli ve ayricalikli oluyor. O nedenle uykumuzu bolup gece kalkip, Ismi Azam, Kenzul Ars duasi, Ayetel Kursi, Salavati serife veya bildigimiz bir sure yada duayi okuyalim. Ve Allaha " Rabbim duami Peygamber efendimizin ve onun Ehli Beytinin yuzu suyu hurmetine kabul buyur" diye yalvaralim. Bu edilen dua insallah geri cevrilmez. Cunku Peygamber efendimiz ve Ehli Beytinin yuzu suyu hurmetine deyince melekler o duayi alip goturmek zorunda, tabiki ettigimiz dua ile birlikte dilegimizde gidiyor boylelikle.

Ama oyle hemen olsun diye acelecilik etmeyelim. Herseyin bir hayirli zamani vardir. Onu beklemesini bilelim.

Ayrica sunuda soyliyim, "Iki salavat arasinda edilen dua reddolunmaz" Cunku melekler Salavatlari alip goturmek zorunda, bu nedenle o iki salavat arasindaki dilekte Salavati Serifeler ile birlikte gider ve reddolunmaz insallah.

Bunlari yapmaya calisalim ve her zaman Allahtan hayirlisini isteyelim.

Vee 3. bir tiyo daha, birbirimize dua edelim, hemde isimlerimizle, cunku "Muminin mumine olan duasi Allah katinda kendimize ettigimiz duadan daha tatli daha hostur, daha makbuldur. Ayrica bir mumin diger bir mumin kardesine dua ettigi zaman, yanindaki meleklerde o kisi icin dua ederlermis. E tabiki meleklerin duasi bizimkilerden daha makbul ve kabul olunan dualardir. Mesela ben dualarimda burdaki birkac ismini bildigim arkadasimin adini anarak duama katiyorum. Cunku onlarin kendilerine ettikleri dualardan daha makbul oluyor, benim onlara dua etmem. Sizlerde boyle yapin arkadaslar, birbirimize dua edelim ama ettigimiz dualarada dikkat edelim, hayirlisini dileyelim hakkimizda. Mesela ben filan filan arkadaslara hayirli evlat nasip et Allahim diye dua ediyorum. Sizlerden de dua bekliyorum. Benim adim Burcu:)

Dualarimizin kabul olmasini Allahtan diliyorum ve beni dualarina katanlardan Allah razi olsun diyorum...
 
Son düzenleme:
X