2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

biizmkiler susam sokagi delisilerdi taki ordaki kuraiye canavarini gorene kadar ozelikle Denziin odu kopuyor diye izletmiyorum.

Bu denizimiz

Bu da Ethem

maşallah ethem ve denize ikizler süper bişey yaa ama zor allah kolaylık versinn.. diğer resimdeki kızda ablamıı??

Yok canim bir arkadasimizin kizi ilk bebeklerim benim belkide sonuncu olucak ikizler.3 bebegi hem istiyorum hemde ikizlerden sonra cok zor geliyor.bakalim hayirlisi artik.

febicim cnm biz bizim d.tarihimiz 30 haziran 1 gün erken gelmişti ece naz 1 temmuz sezeryan tarihimdi ama beklemedi ecoşum...

rüzgarım maşallah ikizlerine ne güzel bi taşta iki kuş vurdn annesi sağlıkla doğup büyüdüler çok şanslısın canım maşallah 41 kere...

evet yaa çok güzeller maşallahhh....allah kötülüklerden korusun ikisinide..yanlız deniz ve rüzgar ismi iki iism ethemede ikinci bir isim isterdi ilerde size çok problem edecek dedelerden birinin ismi tahminimcee..çocuklar azcık büyüdüklerindee isimlerini bile sorun ediyorlarr...isimleriye yaşasınlar inşallahh..

Valla haklisin canim Ethem dedesinin ismiydi.Ben israr ettim ikinci bir isim koyalim diye ama esim istemedi.Ethem Arda dusunuyordum kuzuma ama olmadi.Artik babasi izah edicek neden 2 isimli olmadigini.

bu erkekler alem yaa..neyse sen göbek adı olarak hep ardayı bildir canımm..gerçekten çok sorun oluyor ..modern isimm güzel isim di değildi neden benimki böle oldu diye ama umrım sorun çıkmaz..ama çok şekerler bahtları açık olsun inşallahh..

rüzgarım ne tatlı bunlar yaa allah bağışlasın çoook çok şekerler burunlarını dudaklarını yerim ben onların.ilk başta anlamadım ikiz olduklarını bakıyorum resimlere ee aynı diyorum herhalde yanlış ekledi:roflol:
bak çok özendim şimdi ya ikiz doğurasım geldi:teytey:
ama durudan bitane daha düşünemiyorumkafamçokkarıştı

Saol canim cok farkli birey ikiz sahibi olmak ama zorda mesela su anda ikisidec ok hasta bende hasta oldum onlarda bulastim surekli uyuyorlar arada bir uaynip agliyorlar heel gece iki gecedir ayaktayim.Hic yardim edenim yok gurbet boyle zamanlarda cok zor geliyor.

bizimde 21 temmuz. kızım zeynep beste:teytey:

cnm sen zaten listedesin..

rüzgarım bebişlerini görmek ne güzel cnm doğum günü pastaları da çok hoşmuş gerçekten de..
güle güle büyüt cnm Allah kolaylık versin opuyorumnanaktan

10566232.jpg

febicim slm nasılsın
gerçekten 1 yaşlarına girecekler daha dün buralarda bekliyorduk doğum yapacağımız günleri
listeye benide eklemişsin yalnız ben kızımın adında ufak bir değişiklik yaptım nehir mina oldu
öpüyorum hepinizi

ayy ne güzel pastalarr ne güzel resimlerrr
hele ethem ve deniz cook shekerr yhaa masallahh-- daha küvezde olduklarini sölyedigin zamani hatirliyorum .. ne kadar cabuk geciyor zamann

bütün dogum günü bebislerine saglik ve huzur diliyorum .. nice senelere insallah.

febicim slm nasılsın
gerçekten 1 yaşlarına girecekler daha dün buralarda bekliyorduk doğum yapacağımız günleri
listeye benide eklemişsin yalnız ben kızımın adında ufak bir değişiklik yaptım nehir mina oldu
öpüyorum hepinizi

semracım nerelerdesin sen doğum yaptıktan sonra girmez oldun buralara.maaşallah kızınada çok tatlı görünüyor.hamilelikteki gibi daha çok girmen dileklerimle a.s.

X