2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

febicimmm 31 temmuz a bizide eklermisin canımcım... ben daha nasıl bi doğumgünü yapacağıma karar veremedim...

Sağolun kızlar ne güzel bir duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin . Feridecim ellerine sağlık liste için.

Sağolun kızlar ne güzel bir duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin . Feridecim ellerine sağlık liste için.

darısı başımıza gerçekten özel bişey 1 yaşında olmak opuyorumnanaktan liste için biz sana teşekkür edriz temelinde sen varsın şeker..

67323255.jpg

mutlu yıllar asya ..:lepi:

resim boyutlarını büyük seçtiğim halde küçük çıkıyor kızlar, bölede pek bişey belli olmuyor..

malesef düzelmedi anlamadım. halbuki resimin altındada 640,480 yazıyor yinede küçük çıkıyor neyse artık idare edin, herşey cok güzeldi biz artık bir yaşındayız pek bişey değişmesede büyüyorlar darısı sizin başınıza :teytey:

bahar nehirin pastası da kendisi de çok güzel cnm harika bir parti ama dediğin gibi resimler biraz küçük imageshack de yükle sonra direct link var sarı kare içinde üstte onu kopyala cnm boyutu 800*600 olabilir ok .. ne mutlu sana 1 yaşında bebişin var :hooray:

aile fotonuzu ve yiyecekleri atlamışım bu sofra da atlanmaz ama .. ortadaki sen ve eşin olucak Allah bir ömür mutluluk ve sağlılık versin hep beraber hep mutlu olun ...

Son düzenleme:
nehırın de doğum günü kutlu olsun.allah sağlıokla nice uzun yıllar geçırmeyi nasip etsin

çok guzel olmus baharcım nehirin pastası doğum gunu nice yaslara insallah darısı bizlere gerçi biz kutladık 23 haziranda 3 hafta erken izmirdeyken herkes görsün istedik benim profilde album var bakmak isteyenler bakabilir oğlusun doğum gunune...

ay cok guzel olmussss
ne kalabaliktik dimi yaaa
butun bebislere mutlu yillar simdideennn

febicim,kanay,zinedilla, hidencim hepinize teşekkür ederim kızlar, Allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. evet 1 olmak bir ilk, ilk heyecan,ilk yaş, ilk pasta vs. ilklerin başlangıcı bana göre, ve bu başlangıçlar giderek zorlaşıyor..hayat herzaman onlara gülsün a.s.

bızde dun kutladık dogum gunumuzu bahce partısı evrdık aıle arasında guzel bır dogum gunu oldu...01.07.2008..heves.ela kızımın adı ela....mınıklerın dogum gunlerı sımdıden kutlu olsunnn

Listeyi gorunce bir tuhaf oldum zaman ne cabuk gecmis ya biz ilk temmuz bebekleriydik ehem ekliyorum reismleri dogum gununden.

bu pastamiz

X