- 14 Kasım 2007
- 24
- 4
- 39
- Konu Sahibi gelincikler
KIZLAR benim doğum ağustos 1 yaz sıcağında doğum yapacağım nasip olursa benim gibi ağustos da doğum yapacak gebeleri bu foruma bekliyorummmm:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar ben araniza bugun katildim.1,5 yillik evliyim.10 gun once tup bebek icin transferim oldu.2 gun sonra test yapacagiz.cok heyacanliyim benim icin dua edermisiniz buna cok ihtiyacim var.(ve sayet hamis sem 24 temmuzda dogumum olacak inssssssssssssss)
merhaba arkadaslar ben araniza bugun katildim.1,5 yillik evliyim.10 gun once tup bebek icin transferim oldu.2 gun sonra test yapacagiz.cok heyacanliyim benim icin dua edermisiniz buna cok ihtiyacim var.(ve sayet hamis sem 24 temmuzda dogumum olacak insrabbim hayırlısıyla bi evlat nasip etsin canım inşallah ...ve inşallah hamilesindir
merhaba arkadaslar ben araniza bugun katildim.1,5 yillik evliyim.10 gun once tup bebek icin transferim oldu.2 gun sonra test yapacagiz.cok heyacanliyim benim icin dua edermisiniz buna cok ihtiyacim var.(ve sayet hamis sem 24 temmuzda dogumum olacak inssssssssssssss)