- Konu Sahibi melike ve masalxix
-
ewet yaaa. ben bu ay sonu tekrar gideceğim kısmetse o zaman kesin belli olur ama bakalım gösterecekmi bizimkisi inş. gösterirde görürüz bizde aman sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda cinsiyeti önemli değil değilmi canım.yaaa ben de çok merak ediyorummmm
daha nerdeyse 1 ay var nasıl geçecek zaman zuzumm yaaa
selam herkese, coktan beri giremedim....benimde bi kizim olcak Allah izin verirse....Persembe günü saat 10 da büyük kontrol var. ya su alincak yada esten hücre....bebegimin kalbi delikmis dediler....yasama sansi varmi diye bakcaklar...hayirlisi neyse o olsun....neyse insallah siz iyisinizdir....
selam herkese, coktan beri giremedim....benimde bi kizim olcak Allah izin verirse....Persembe günü saat 10 da büyük kontrol var. ya su alincak yada esten hücre....bebegimin kalbi delikmis dediler....yasama sansi varmi diye bakcaklar...hayirlisi neyse o olsun....neyse insallah siz iyisinizdir....
günaydın kızlar,nasılsınız?
koalayim çok sevindim canım test sonucunun iyi çıkmasına:)10 gün sonra da benim üçlü testim var..umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?