2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

ışık,zuzu,ömrüm..selammmm.nasılsınız bugün..

ya bugün evde tektim.

çok uyumuşum yaaaa

ahh canım ne olur uyku deme bana maşallah tosunlar gibi uyuyorum ama şimdi o kadar çok uykum var ki sanki hiç uyumamış gibiyim birde mide bulantılarım artık iyice belli ediyor kendini ama olsun bebiş için herşeye değer yeterki sağlıklı hayırlı olsun.

kızlar yaa benim hiç bulantım yok bi sorun yoktur di mi

nasılsın canım öncelikle nasıl gidiyor hamişlik.
bulantılara gelince herkesin değişiyor canım benim de geçen günlere kadar çok hafif olurdu bugün artık iyice arttı istifra etmedim ama o da yakın gibi gözüküyor.
herkeste olacak diye bişey yok canım olumlu düşün herzaman

kızlar sadece çok uykum geliyo ve sık sık tuvalete gidiyorum başka hiçbir belirtim yok
kızlar yaa kan testi yaptırdınız mı değerleriniz kaç çıktı

kızlar sadece çok uykum geliyo ve sık sık tuvalete gidiyorum başka hiçbir belirtim yok
kızlar yaa kan testi yaptırdınız mı değerleriniz kaç çıktı

yok canım ben hiç yaptırmadım dün doktor keseyi görünce gerek duymadı. zaten onu allah korusun dış gebelik şüphesi varsa takibe alıyorlar.

sonuç bölümünde :716.26
normal değerler bölümünde:<5 çıkmıştı.adetim 1 gün geçmişti bu testi yaptırdığımda dr. değerler biraz düşük daha erken olduğu için normal demişti yarın tekrar değerlerime bakılacak aç karnıma gidicem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…