• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

miralcim ablana çok geçmiş olsun. inş en kısa zamanda seninde güzel haberini alırız. ışıkla koalayım da hemen hamile kaldılar düşükten sonra inş. sende kalacaksın terkar.

kızlarrr

herkese selammm

bir haftalık tatilden sonra mutlu haberlerle döndümmm

doktora gittim doktor miniğimin çoook iyi olduğunu ama rahatlamamam gerktiğini söyledi.14.haftaya kadar dikkatli olursam hiç bir sorun kalmazmışşş

büyük ihtimallede erkekmişş

aramıza yeni katılanlar var.

tebessüm hoşgeldin canım aramızaaa.,

hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmm.

s.gif
e.gif
l.gif
a.gif
m.gif
m.gif

kızlarrr
herkese selammm
bir haftalık tatilden sonra mutlu haberlerle döndümmm
doktora gittim doktor miniğimin çoook iyi olduğunu ama rahatlamamam gerktiğini söyledi.14.haftaya kadar dikkatli olursam hiç bir sorun kalmazmışşş
büyük ihtimallede erkekmişş
aramıza yeni katılanlar var.
tebessüm hoşgeldin canım aramızaaa.,
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmm.

gözün aydın melikesim ama çok erken değilmi cinsiyet için kaç haftalıktın sen

kızlar teşekkürler

zuzum erkekler anne karnında çok çabuk şekillendikleri için çok erken teşhis ediliyorlar.

ben doktora erkek gibi hissediyorum deyince güldü ve dikkatli olursan çok güzel bir oğlun olacak dedi.

9.haftamdayım hayatım ben.

sizler nasılsınız.*bebişler nasıllll???

hadi ben 11 haftalik oldum...cuma günü doktor terminim var....insallah esim icin bi ramazan hediyesi olur....ana ne güzel süpriz olur....neyse hayirlisi canim....Allah saglikli hayirli bir sekilde bebisini kucagina almani nasip eder...

rose bu arada bulantıların çok fazlaysa doktoruna başvurmanda fayda var canım.

daha sonra daha da artabiliyor.

ve doktorlar bulantı ve kusmalar fazlaysa mutlaka haberimiz olmalı diyorlar.

benim hamileligim o kadar cok güzel geciyorki...allah herkese benim gibi bir hamilelik nasip etsin....ne midem bulandi....ne de baksa biseyim var....insallah rose seninde bulantilar yakinda gecer...ya simdi benim bebis cok uslu...ama dogduktan sonra...napcak acaba... :)

ben kızımda hamile olduğumu anlamamıştım bile okadar rahattım ki.
şimdi de rahatım.ilk günler kötüydüm ama geçti.

mine bu arada senin karnın çıktımı.benimki çok belli yaaa

doktor hem genetik hemde ikinci bebek çok erken şişer dedi.

hafta sonu bende gittim kendime çok fazla hamilelik aldım.napim birşeyim olmuyordu

ama kızlar çoook güzel hamilelikler çıkmış yaaa.

Back