2008 ocak anneleri buraya

bebeq

tek gerçegim mert kaan`ım
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
18
0
38
2008 ocak annelrı dıe konu yoktu baktım umarım yalnıs bakmamısımdır burda 2008 ocak anlerıyle tanısıp bebeklerının gelısmlerı hakkında bılgı paylasımı yapmak ıstıyorum:ecrin_bebek:

slm kızım elif 4 ocak doğumlu.1 ay erken oldu.şuanda motor gelişimi,duygusal gelişimi, çok iyi maşallah.hatta yaşıtlarından ierde diyebilirim.konuşması mükemmel.3 kelimelik cümleleri bıraktık 4-5 cümlelere geçtik.bizim tek problemimiz yemek.yeme alışkanlığı sıfır.aylardır9-10 kg arasındayız.emiziğimiz vardı 5 gündür bıraktık.mama içiyodu bırakıp süte başladık.işe böle.sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum.

slm kızım elif 4 ocak doğumlu.1 ay erken oldu.şuanda motor gelişimi,duygusal gelişimi, çok iyi maşallah.hatta yaşıtlarından ierde diyebilirim.konuşması mükemmel.3 kelimelik cümleleri bıraktık 4-5 kelimelikcümlelere geçtik.bizim tek problemimiz yemek.yeme alışkanlığı sıfır.aylardır9-10 kg arasındayız.emiziğimiz vardı 5 gündür bıraktık.mama içiyodu bırakıp süte başladık.işte böle.sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum.

ocak anneleri tanışalım paylaşalım başlığını
açın biz ordayız bekleriz

slm kızım elif 4 ocak doğumlu.1 ay erken oldu.şuanda motor gelişimi,duygusal gelişimi, çok iyi maşallah.hatta yaşıtlarından ierde diyebilirim.konuşması mükemmel.3 kelimelik cümleleri bıraktık 4-5 cümlelere geçtik.bizim tek problemimiz yemek.yeme alışkanlığı sıfır.aylardır9-10 kg arasındayız.emiziğimiz vardı 5 gündür bıraktık.mama içiyodu bırakıp süte başladık.işe böle.sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum.

benim oğlumda bir ay erken oldu aynen 10 bile değil ama yemesi iyi konuşması yok işte bizimde o sıfır
ocak anneleri tanışalım paylaşalım başlığını açın 2 yıldır ordayız

X