2008 nisan anneleri kilolar ne alemde?

2 kilo fazlam kaldı oda kalsın yaa yakışıyoo :):):) emziririyorum ben hala sanırım ondan kalmadı kilo.
 
Valla ben 13 kilo almistim dogumdan 1 hafta sonra zaten 11 kilosu gitmisti.Sonraki aylardada 2 kilosu daha gitti.Ve simdi hamile kaldigim kilodan 3 kilo daha azim.Ve her ay dahada gidiyo.Diyet yapmiyorum ama istahim gitti birde kizimin pesine gezmekten heralde kilo alamiyor devamli veriyorum.Tabi bu cok hosuma gidiyo :))
 
ayy ben hiç kilo veremiyorum yapıştı kaldı kızım7. aydan beri emmiyor. hep yiyesim geliyor. çalışıyorumda geliyorum kızımada bakıyorum ama veremiyorum diyette yapamıyorum. kızım bırakın diyet yapmayı elimi yıkamayı mama yapmaya göndermiyo :sm_confused:
 
Kızlar bende de iştah hat safhada kızım hala emiyor ama olsun genede fazla yani .. 13 kilo almıstım 8 kilo verdim 5 kilo kaldı benle birlikte yazda geldi ama neyse yazın daha çabuk verebiliriz diye düşünüyorum kışın yedik yattık yazın deniz falan derken verilir herhalde sizce ?
 
ben hamilelikte 14 kilo aldım doğumdan sonra 10 kilosunu hemen verdim ama gelen misafirlerle pasta börek derken verdiğim bütün kiloyu geri aldım. Emzirdiğim için rejim yapamıyorum. Çalışmayada başladım ama hala 10 kilo fazlam var.
 
Benim de fazlam var yaklaşık 6 kilo kaldı kilo verenleri imrenerek okudum emziriyorumda ama yok yaz da geldi napcaz
 
Valla bende bilmiyorum bu ara biraz az yemeye başladım bakalım ne olsun artık bıdığım inek sütü içmeyede başladı o yüzden süt olsun diye çokta uğraşmıyorum bu zamana kadar doya doya emdi nasıl olsa beni.
 

Benim ki süte alışmadı henüz emiyor diye kıyamıyorum çok seviyo emmeyi yemeğin üstüne tatlı gibi.cokacimcoook kendi bırakana kadar emsin desek ne olur acep ilkokula kadar emerlermiş..:)
 
Benim ki süte alışmadı henüz emiyor diye kıyamıyorum çok seviyo emmeyi yemeğin üstüne tatlı gibi.cokacimcoook kendi bırakana kadar emsin desek ne olur acep ilkokula kadar emerlermiş..:)
Valla benimkininde kendinin pek aklına gelmiyor ben hatırlatırsam nasıl mutlu oluyor ve emiyor napalım elbet bir gün bırakacaklar ya :) emsinler emebildikleri yere kadar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…