• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Nisan Anneleri Bebişler Nasıl...

__zeynep__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
202
1
96
39
İzmir
slm kızlar yazışmayalı bayağı oldu... bebişlerimiz okadar hızlı büyüyorki yetişemiyorum... benim kızım çok hareketli ve son günlerde beni hiç dinlemez oldu... acaba sizlerin bebişler nasıl hiç birşeyi yapmıyor artık acaba bu dönem mi öyle diye düşünüyorum... bazen çok kötü oluyor ve elimde olmadan kızıyorum ama sonra neden kızdım diye oturup ağladığım bile oluyor... ne yapmam lazım lütfen yardım kızlar....

:olmaz:aynen bizimde aynı söz dinlemiyor bazen bana karşılık veriyor bıdı bıdı benle tartışıyor çok hoşuma gidiyor tek sıkıntımız verdiğim yemegi agzından direkt yere atıyor yemek konusunda sıkıntımız var. ve bu havada gezgek istiyor ayakkabınısını montunu alıyor ve adda diye kapıya gidiyor öle işte söz dinlemiyorlar.

ve ayrica sokaga ciktigimizdada eve getiremiyorum bir türlü,arabasinda oturmakta yok araba
bi tarafta oglum önde ben arkada sokakta kosturmakla geciriyoruz günlerimizi,ama herseye ragmen cok güzel hersey..

Son düzenleme:
selam bende 2008 annesıyım .allah nasıp ederse 2010 agustosta tekrar anne olcam ılkı kazayla oldu..ıkıncıyı nısandan berı ıstıyoz yenı geldı 7 haftalık hamıleyım...ıkıncıyı dusunuen varmı aranızda

benim ki de istedeği her şeyi yaptırıyor evin prensesi oldu yappılmazsa istedikleri basıyor çığlığı : )

evt kızlar sorunlarımız tatlı sorunlarımız opuyorumnanaktan aynı bizimde öyle dışarı çıkmak istiyoruz çıkıncada eve gelmek istemiyoruz. salıncaga binmek istiyor binidiriyorum parka gidiyoruz inmek istemiyor eve salıncak aldık ama evdekinde hiç gözüyok binmiyor ama parka gidip orad binmek istiyor hatunumuz. istedği olmayınca kıyamet kopuyor. mecbur yapıyoruz. acaba çokmu şımartıyoruz :uhm: çalışan anne baba olunca dahabir şımarık oluyor sanırım ikinci bebegide asla düşünmüyorum. şimdilik . valla kızımla zor ugraşıyoruz bide ikinci facia olurdu heralde konuşmalarına bayılıyorum kızımın süper ya ses kayıt gibi ne dersen tekrarlıyor. karşılık veriyor herşeyi anlıyor babasına .bana anneanesine dedeye arasıra isimlerimizle sesleniyor. östur benim adım kaydirigubbakcemile3 süper bişey ya ....

Benim kızımda kocaman oldu:)ama çok dikkafalı.istediği olmazsa hemen ağlıyor.benim ikinci bebeğide yolda.mayıs sonunda inşallah bi kızım daha olacak.sürpriz bi bebekti.bakalım cokmu zor olacak:)

arkadaşlar bebeklerimiz hatta artık onlar birer genç kız ve genç erkekler :) knedilerini öyle sanıyorlar. :olmaz: bebeklerimiz 2 yaş sendromu yaşıyorlarmış.

2 yaş sendromu mutlaka okuyun okurken aa aynı biizm kızı aaa aynı bizim oglanı analtıyor diye şaşıracaksınız.
biizm kız hayır dedikçe inandına sanki tekrar yapıyor. kendi istediği kıyafetleri giymek istiyor sanki benimle tartışırcasına bagırarak bişeyler anlatıyor yaptıgım yemekleri istemiyor. kendi istediği şeyleri yapıyor. v.s birsürü şey sizinkilerde aynısı yapıyordor eminim. 2 yaş sendromunu mutlaka internetten okuyun anlayacaksınız. a.s.

Back