2008 kpss netleriniz nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim 95 gy gyk, 86 eğitim...
branşım fen bilgisi..
anlaşılan bu senede evdeyim

memurlar nette sorular çok zordu diyenler nedense 90-95 netin aşağısına düşmemiş.hatta 111,5 net yapan bile var.
ya birileri kafa mı yapıyor yoksa bunlar gerçek mi anlamadım.herkes zordu beklemediğimiz yerlerden geldi diyor ama netler 90 ın aşağısına düşmüyor.
kolay olsaydı herhalde 120 de 120 yapacaklardı.hatta zaman artacak önlerine konan başka soruları da çözeceklerdi

aynı durumu bende fark ettim içim içimi kemiriyorr senağlama

aynı durumu bende fark ettim içim içimi kemiriyorr senağlama

orada yer alan anketi görmüssündür.bir ankete bak bir insanların dediğine.herkes kötü geçti diyince umutlanmştım ama şimdi ne düşüneceğimi bilmiyorum.
sinirlerim bozuldu.80-85arası netim var.acaba iyi bir puan gelirmi diye düşünüyorum.acaba en çok net nedir?
oooooooffffffffffffff bir an önce açıklansa yaaaaaaaaaaaa.
acaba bu netlere 80-85 arası hatta 83-85 arası puan gelir miiiiiiiiiiiiiiiiii?
hesaplama modülünde -memurlar netinkinde yani bence en iyisi o- en az 82-83 e 80 geliyor.standart sapmadan da acaba 2-3 puan yükselir mi?o zaan belki atanırımmmmmmmmmsenağlama

Memurlarda abartanlar da var yani netler konusunda.
Evet sınav çok zordu özellikle eğitim,gk gyde de süre yetmedi.
Benim gk gy 78 eğitim de 80 civarı emin değilim.
Branşım Türkçe ve sanırım umut yoksenağlama

gördüm evet.sınavdan sonra cevaplar açıklanana kadar eyvah,bittim,yandım,bişey yapamadım,yetişteremedim vs vs vs diyorlardı şimdi 90ın altı yok.amannnnnnnn napam daha ya
allah yardımcımız olsun

kızlar akadaşım çok uğraştı bu sene ve netleri hep 110 üstüydü..iilk oturumdada eğitimdede...dersaneye gitti,herşeyden feragat etti özellikle son 3 ay...gy-gk dan 94,eğitimdende 91 neti varmış..çok ağlamış...şimdi kızacaksınız siz ama ben ona hak veriyorum yıl boyunca kendini bu sınava adadı ve çoğu kez netleri 115 üstüydü ikisindede...onun için üzücü bir durum bir anda düşmesi hemde gerçek sınavda...demekki memurlar nettekiler de öyle..çünkü bazıları gerçekten hayatlarını koyuyor bu sınava...

merhaba benimde 80- 85 arası netim cıkacak merak ediyorum kac puan gelecegini.
memurlar nette hesaplama modülü nerede ben göredim. bende coğu kişi süre yetmedi , sorular zordu deyince umutlanmıştım 80 nete ama şimdi biraz tereddütlüyüm. 10-15 dakika daha olsa en az 10 soru daha yapardım. hep calıstığım konulardan cıkmıs matematik. emeklerimize yazık olmaz insallah

http://209.85.135.104/search?q=cach...uan+hesaplama+modülü&hl=tr&ct=clnk&cd=1&gl=tr

buradan ulaşabilirsin.bu önceden konulmuş bir hesaplama modülü olduğu için google dan aradım..istersen oradan da arayabilirsin.kpss hesaplama modülü diyince çıkıyor.gerçi ben sana adresi yolladım.bu bence iyi..benim geçmiş yıllardaki puanlarımla bu modüldeki aynı.en fazla +-2 puan oynuyor.gerçi geçen yıllara göre bu yıl sınav bir tuaf olduğu için sonuçlarda farklı olacak sanırım.

evet Allah hepimizin yardımcısı olsun.maalesef öyle bir ortamda yaşıoruz ki .....................
benim sinirlendiğim şey insanların zaman yetmedi zaman yetmedi ah şu kadar daha soru yapardım diyip,arkasından da sınav çok zordu yapamadım falan diyip sonrada 95 netin aşağısına 100 netin aşağısına düşmemesi.zten kaç soru Allah aşkına..birileri insanların moralini mi bozmaya çalışıyor,kafa mı yapıyor anlamadım..geçen yıllardaki soruardan çok farklıydı sorular.o zaman millet 120 falan net yapmıştı herhalde.ay anlamadım bu işi yaaaa.saçma sapan yorumlar.....bir daha kimin ne dediğine bakmayacağım..sonuçları bekleyeceğim..

benim de ilk girişimdi kpss ye
Son 1 ay çok sıkı çalıştık denemelerde ve önceki yılların çıkmış sorularında eğitim 105 in altına düşmezdi sınavda 75 yaptım çok kötü oldu benim için gk gy de 90 yaptım 70-75 arası bir puan bekliyorum o da benim işime yaramaz.Bu puanla ancak doğuda sözleşmeli öğrtmenlik gelir yani seneye tekrar girmem lazım sınava.Memleketime yakın yerleri yazmayı düşünüyorum sözleşmeli gelirse gelir gelmezse seneye tekrar deniycem
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar. yüksek yapan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum hak eden kazansın a.s.

Benim de ilk girişim ve 87 gy-gk var 60 küsürlerdede eğitim var.Öğretmen olarak atamam yok zaten ama belki düz memurluk olur diyordum bu netlerle olur mu bilmiyorum bakalım hayırlısı

arkadaşlar ihtiyaç yayyıcılık 13 eğitm sorusu için,data yayıncılık ise 3 tane g k sorusunun iptali için ösym tiraz dilekçesi göndermiş bu dilekçe örnekleri ve iptali için başvurulan soular ihtiyaç yyncılık ve data yayıncılık sitesinde mevcuttur.umarım bu kadar uğraş yanıtbulurda bu seneki kpss zedeler emeklerinin karılığını alırlar.

kızlar merhaba..internette açıklanan doğru olmayan absürt netlere inanmayın derim..çünkü sınav soruları açıklandığı andan itibaren benim 110 netim 105 netim var diyenleri özellikle takip ettim bu zamnlarda netleri nedense 90 larda seyrediyor..eminim sınav açıklandığında 80 lerde seyredecektir.o yüzden kimse moralini bozmasın genel durum herkes için kötü..benimde kızdığım nokta tam emin değilsiniz neden çıkıpta 100 bilmem netin var diyorsunuz ısrarla..doğruyu söyleyin herkes rahat etsin..
allah herkesin emeklerinin karşılığını versin..bu arada topikte netleri ne olursa olsun tüm kpss ye giripte sorularlauğraşarak ter döken arkadaşları tebrik ediyorum.allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah diyorum..

nefin 105 net cok super ya masallah baya az yanlısın cıkmıs tebrikler darısı basıma bakalım 105 net kac puan getirir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…