En becerikli kk örgücüsü?_orayla hiç ilgim olmadığı için bilmiyomki:)
En çok çalışan kk üyesi?___berşulee
En muhalefet kk üyesi?__heros
En duygusal kk üyesi?__camdan kalp; belki çok göstermiyor ama tek mesajından anlamıştım ne kadar duygusal olduğunu...
En paylaşımcı kk üyesi?__larisa
En güzel yorum yapan kk üyesi?__mune; bayılıyorum munenin yerinde ve zamanında yazdığı yazılara, az ama öz...
En komik kk üyesi?__tasula yı tek geçerim, ah bide sohbetle sınırlı kalmayıp formlara bi transfer edebilsek onu....:)))
En canayakın,dostane kk üyesi?__bonusum, sebebi yok onu çok seviyorum sadece:)
En ilgi çekici kk topici?__eskiden olsaydı politika siyaset derdim, şimdi farketmiyor benim için hepsi aynı...
En asabi kk üyesi?__heros
En tanışmak istenilen kk üyesi?__bu adayların içinde perimle tanışmayı isterim, kronicklede olabilirdi ama ona göstermem kendimi nazar değdirecek yoksa bana:)))))
En vazgeçilmez kk ablası?__minasera abla
En beğenilen radyo proğramı yapan kk üyesi?__bonuss tabikide ...buketciğim öpüyom seni canımm:)))
En dobra,delikanlı kk üyesi?__lente,
En yaramaz kk üyesi?____??
En şair ruhlu kk üyesi?___pinandtoys
En eli maşalı kk modu?__kuzum; bi ara bana kızmıştı '' buna görev aşkı derler masal anım '' diye(
En Türkçeyi güzel kullanan kk üyesi?__anuşka
En kibar,nazik kk üyesi?__lerenim; onca zamandır görmedim hiç kimseye kaba davranıp kalbini kırdığını canım hayattadaşımın:)
En her konuya vakıf,yazmadan duramayan kk üyesi?__kronick __yazmasa eksik kalırrnaniknanik
En ilginç nickli kk üyesi?___hönk :1shok:
En olmazsa olmaz kk üyesi?__buket; o olmazsa sohbetin tadı çıkmıyor, (aslında başkalarıda var ama onlar yok adaylar arasında)
En yardımsever kk üyesi?__canavar; canavarı bile bulmuştum şu kahrolası bilgisayar için:))
En ısınamadığınız kk üyesi?__sölemesem iyi olur bunu, artık polemiğe girmek istemiyom kimseyle
En ciddi kk üyesi?__heros
En kendini beğenmiş,övüngeç kk üyesi?__ilonaa:) intikammmnaniknanik
En teknoloji düşkünü kk üyesi?__masalll:roflol: şaka şaka zepp tabikide
En hoş imzaya sahip kk üyesi?__kuzum
En güzel nicke sahip kk üyesi?__masal:icecream:
En farklı,güzel avatara sahip kk üyesi?__bilmiyommm??
yılın üyesi_____berşule... tabikide, o olmasa bize bu güzellikleri kim yaşatacaktıŞeniz
jüri özel ödülü nede aday gösteriyom ben mmüsadenizle:) gurbaaprenses; bir geldi pir geldi KK ya...
Ben oylamamı henüz yapmadım da bişey sorucam uzman abla, aday belirlerken her yazdığımız aday kabul görmüyor mu benim en dostane,canayakın adaylarım listede yok ta sormak istedim sadecea.s.
ÖNEMLİ
Bu yukarda ki listeye,kategorilerde ki üye ve konulardan seçim yapacaksınız..Bu listeyi kopyalayın kendi mesajınıza,sonra sıralanmış adaylardan favorinizi ekleyiniz ve yanına onunla ilgili duygularınızı belirtiniz..yerimseniben
1* Bir kategoriye bir aday seçebilirsiniz..
2* Aynı nicki en fazla iki kategoride seçim yapabilirsiniz..
3* Hiçbir seçiminiz yoksa kategori karşılığını boş bırakınız..
4* Profil ve özel mesajlardan oy toplama gibi bir hataya düşmeyin lütfen,herşey kontrol altına alınmıştır,gizli kameralar özel ve profil mesajlarına ayarlanmıştır..:jeyyar:
5* Herhangi bir kategoride siz aday olarak önerilmişseniz,kendiniz dışında seçim yapmalısınız..Bırakın sizi başkaları o kategoriye layık görsün.:1closedeyes:
6* 30 Aralık 2008 oylama da son gündür..
-----------------------------------------------------------
Herkese kolaylıklar diliyor,bu yarışmamızın da bizlere keyif ve heyecan vermesini temenni ediyoruz..
Kadınlar Kulübü
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
Duyuru başlığının son mesajını okursan,çok katılım olup listelerde çok nick geldiği için sadeleştirme yaptığımızı belirttim nevbahar..yerimseniben Bunlardan biri de senin önerdiğin nickte denk gelmiş..
Ayrıca sen de oylama yaparken bir adayı üç kategoriye önermişsin..
En paylaşımcı kk üyesi?.....deprofundis(KK'da işe yarar konular açtığı için)
En şair ruhlu kk üyesi?deprofundis(Kitaplarını su gibi içtim tabiki deprofundis)
En güzel nicke sahip kk üyesi?deprofundis(anlamını merak ettiniz mi hiç)
Birine başka aday seçelim canım..:ecrin_bebek:
ben de bazı isimleri 2den fazla yazmışım düzeltsem olur değil mi? hani yazdığınız zaman sayılmaya başlıyor dediniz ya, bir sorun olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?