• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasm Anneleri Ankara bulumas

çok hoş tatlı bayanlarsınız.
yanlız anlamadığım aynı karediki pozlarda niye yasmin,asorti,kendi ebatlarıyla cıkarken,niye hilali bu makina balık etli cıkarmış..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
hilaaalll.kıss sen bu makinayı imha et anacım ,bak aramızda kalsın sana garezi var bu aletiinn.kaydirigubbakcemile3
ayy şaka şaka hilalcım takma kafana tatlım çok hoş duruyorsun.allah sağlık versinde ,
bebişlerinizde çok tatlı allah analı babalı etsin.opuyorumnanaktan

hıı hilal hakikaten bu makinanın garezi var sana heralde bak irna getrdi aklıma imha edin siz o makinayı:)))

Ya maşallah hepsine bayıldım bayıldım

aysu ne hale getirmiş anılı :))) Çocuğum kulaklarını kapamış:D

Eylül de pek uysal duruyor yavrum.

Analarıda hoş bebeişler gibi maşallah

Kızlar biz Hilalle aynı gibiyiz.Yalnız Asortim doğum yapmamış gibi.Herşey dozunda.Hilalimle güzel bi kebap , tatlı partisinden sonra rejime girecez.Değil mi Hilalcim?

Bu arada Darkcım, ırna çok teşekkürler.O sizin güzelliğiniz, tatlılığınız.

amaaannnn boşver..
yiyende ölmüş yemeyende:))
ben hiç değilse yiyerek ölüyüm...
ne rejimiymiş..beni begenecekler böyle beğensinler degilmi kızlaarrr...:)))))

amaaannnn boşver..
yiyende ölmüş yemeyende:))
ben hiç değilse yiyerek ölüyüm...
ne rejimiymiş..beni begenecekler böyle beğensinler degilmi kızlaarrr...:)))))

Heee.Rakı içen öldü de su içen ölmedi mi? Yiyelim güzelleşelim, bu dünya kimseye kalmaz:)))))))))))))cokacimcoook

kızlar harikasınız ama minik kuzular çok tatlılar yerim onları ben kızların içinde bunalmış anılcık oyyyy kıyamam yaa

ayrıca burası neresi arkadaşlar?

kızlar harikasınız ama minik kuzular çok tatlılar yerim onları ben kızların içinde bunalmış anılcık oyyyy kıyamam yaa

ayrıca burası neresi arkadaşlar?

Sağol Kuzeycim.Burası Antaresin önünde kafeler varya.Uludağ ve Frezzoya girdik.Ama resimlerin çoğu Uludağ restoranın.

evet çünkü firezzo bizi daralttı çok dar geldi bize oralar 3 bebeyle:))

Yarabbım nekadar tatlı bu minişler.hepsi birbirinden şeker.Rabbım nazarlardan saklasın...
sizde güselsınız annişlerrr..
ne kadar güsel karelerdi çok hoşuma gitti...dostluğunuz daim olsunn

Back