• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasm Anneleri Ankara bulumas

ne kadar doğal,içten ve samimi görünüyorsunuz üçünüzde...resimlere bakarkenişte bunlar arkadaşlarım diyorum...iyi ki buradayım...

ne çok şey paylaşıyorsak işte kızları görünce yabancılamadım bile sanki daha önceden tanışıyor gibi

hepiniz çok güzelsiniz :nazar:

yasminim çok genç çıkmışsın ben seni benle aynı yaşta sanıyodum i bi kalem daha yıkıldı offf offffff...

andina da 32 dimi gız eylüllllll

hepiniz çok güzelsiniz :nazar:

yasminim çok genç çıkmışsın ben seni benle aynı yaşta sanıyodum i bi kalem daha yıkıldı offf offffff...

andina da 32 dimi gız eylüllllll

Yavrum sen benden genç gözüküyosun.Sizin fotolarınızı görünce ben foto çekinmeyim diye düşündüm.32 Yaşında biri daha vardı.Yağmur galiba.Laf aramızda , Hilal duymasın O da bizimle yaşıt kııı.opuyorumnanaktan

ne yani yalanmı ,yoksa 34 müydü ,yok yok o remediostu ,ay neyse konuştukça batıyorum galiba..:kedi:

Yasminim sen benden genç görünüyosun valla şekerim , hiç söyleme yaşını 20 li yaşlarda genç kız gibisin canım

ulennn eylül kapa çeneni looo

hepinize maşallah subanallah
hepiniz fıstık gibisiniz resimlere bakınca nasıl imrendim ben kimseyle buluşamıyorum offf offf

kızlar çok şeker çıkmışsınız bebişlerde istanbula da ankaraya da koskocaman maşallah dostluklarımız daim olsun inşallah

Back