• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasm Anneleri Ankara bulumas

Süppersinzi kızlar yaa...Bir dahaki ankara buluşmasını benim ankaraya geleceğim bir hafta sonuna ayarlarsanız ben de katılırım size..Harika bir buluşma olmuş..

Süppersinzi kızlar yaa...Bir dahaki ankara buluşmasını benim ankaraya geleceğim bir hafta sonuna ayarlarsanız ben de katılırım size..Harika bir buluşma olmuş..

Çitosum çok isterdim.Hatta sana yazmıştım.Ankaraya gelirsen buluşalım diye.Haber ver olur mu canım bi daha ki ay gelirsen.Kebap yiyecez decokacimcoook:kahve::icecream:

Kızlar oğlumun Aysudan sonraki hali:)))))))
1000134.jpg

resimde gözüken parmak aysuya ait..
ve anıla hııııııı ne ağlıyorsun bebek gibi diyor..:roflol::roflol:

ay hepsi çok tatlı çok çok çok bayıldım resmen bayıldım hepnize hem annelere hem kuzulara
ben bu topiği nasıl kaçırmışım yavv

ee artık bizim buluşmamız şart oldu bir an evvel gelsin şu 29 ekim de buluşalım

ama 41 kere maşallah hepinize ayrı ayrı çok güzel olmuş hepsi :nazar:

teşekkür ederiz meleğim..
yaz tatilinde biz hemen hemen hersene aydına gideriz..
bu yaz tatilindede yine o tarafa gelirsek sana mutlaka uğrayacağım..
beni bekle oldumu?????

ay hepsi çok tatlı çok çok çok bayıldım resmen bayıldım hepnize hem annelere hem kuzulara
ben bu topiği nasıl kaçırmışım yavv

ee artık bizim buluşmamız şart oldu bir an evvel gelsin şu 29 ekim de buluşalım

ama 41 kere maşallah hepinize ayrı ayrı çok güzel olmuş hepsi :nazar:

Sağol Beyazmeleğim.Sıra sizde.Bizde heyecanla şu Egenin güzel kızlarını görmek istiyos.Eymeni çok merak ediyorum zaten.29 ekimde sanırım.30 ekimde gözlerimiz bayram etsin biras...:enbuyukkk:

teşekkür ederiz meleğim..
yaz tatilinde biz hemen hemen hersene aydına gideriz..
bu yaz tatilindede yine o tarafa gelirsek sana mutlaka uğrayacağım..
beni bekle oldumu?????

Hilalim beni de götür.Ama Anılı babaannesine bırakıyım.Aysu oğlumu halleder yoksa...:olmaz:

çok hoşsunuz Allah bebeklerinizi sze bağışlasın...çok tatlılar :nazar:
yakaladığınız pozlarda doğal halleri çok güzel tebessüm ederek bakdım hepsine...

Sağolun kızlar.Dostlar olmasa hayat nasıl çekilir? Allah hepimize evlatlarımızla mutlu bir hayat nasip etsin...

çok tatlısınız hele bebişleriniz maşşallah çok sevimliler keşke resimleri ilk sayfaya koysaydınız çok parça parça olmuş

ewt keşke öleolsaydı ama yasminim bilemediği için garip bişeoldu

Back