2008 Kasm Anneleri Ankara bulumas

En çok Hililin resimleri var.Karşımda oturduğu için en çok onu çektim.Anıl çok huysuzlandı buluşmada.Hep kucak istedi.Daha sanatsal fotolar çekmek isterdim.Asorticimde de foto var.O da ekler herhalde sonra.Bi sonraki buluşmaya bebesiz gidecez.Bir dahaki ay düşünüyoruz.Haberiniz ola.

Ben Hilalimi ve Asortiyi çok cana yakın buldum ve sevdim.ınşallah bu arkadaşlığımız ne onlarla ne de diğerleriyle bitmez.Teşekkürler...

bende seni ve asortiyi gerçekten çok sevdim..
sıpalar bi huzur verseydi çok güzel sohbetlerimizin olacağına emin..
en kısa zamnda tekrar buluşuruz inşallah..

ayyy cok guysel cıkmıssınız keske bende olsaydımm bı dahakı sefere artıkkk kısmett
aysu , anıl ve kızımın adası cok tatlılarrr masallahhh

ayyy cok guysel cıkmıssınız keske bende olsaydımm bı dahakı sefere artıkkk kısmett
aysu , anıl ve kızımın adası cok tatlılarrr masallahhh

Icır önce sana oturmaya gelmeliyiz.Kocan bizi tanısın, güvensin canım.Sonra buluşuruz:))))

şimdide bende ki resimleri yayınlıyorummmzemuszemus

benim erik canavarım bu da

bu arada ikinizide çok sevdim vallahii ahh bide lokumlar izin verseydi

kızlar süpper çıkmışsınız bebişlerde sizde harikasınız yasmin öyle kilolu değilsin canım ya sen takıntı yapmışsın çok güzelsin asortie,hilal sizde süpersiniz kızlarr
hilalcim büyük kızın da çok tatlı aysuyla ne kadar benziyorlar ikisi de sana çok aşırı benziyor kızlarının

Kızlar Asortinin kızı kendisine çok benziyor.Huyu da aynıymış.Anlayacağınız Asorti kendinden kopya yapmış...

hilalde böle deel çook zayıf bu halinden
bir de adamlar gözümüzün içine bakıyolardı gitsinler die
biz hesap istemeden hesap yoldan geliyordu:))))

yasmin asortie göksucuk ve hiloşş

Lavişim sağol canım:))))

valla çok güzeldi yaa hele bu resim çok güzeell
ahh birde göksucuğum 1 dakikalık süren çekme merasimi olmasaydı
bizi bir dakika boyunca bu pozda bekletti artıkksırnaşık şey

ve anılcığımın yeter bu kadınların arasında daral geldiiii ağlamasıalkisalkisalkis

vee mutlu sonnnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…