2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

31e kadar gelmiş konu şey pardon liste :roflol: beni de terbiyesiz yaptınız ya kaydirigubbakcemile3

ayol hepimiz bu kadar mıydık.geçen çekilişte millet katılmak için can attı.gerçi şimdi de istekliyiz ama öncekinde daha çok kişi istemişti

tamam canım yaparız bi buluşma daha ..ama evde olsun yahu ,dışarda artık havalar soğuk ,eee kapalı yere gitsek sigara içemiyoruz ,çocukların uykusu gelir maması cartı curtu ..ev ortamı daha iyi olmazmı ? bence şöyle yapalım ,ben taşınıcam bayramdan sonra ,o zaman yeni evime gelirsiniz toplaşıp ,sabah erkenden 10 da kahvaltıya gelirsiniz ki ,akşama kadar oturcak vaktimiz olur ..hee nasıl olur hacı ..

bu arada liste uzamış süper olmuş ..
azocum 31. sıraya yerleştiğin için sana cinsel içerikli bir hediye de alırız, numaranın hakkını veririz merak etme :)))

delü eylül koptum akşam akşam yaaa..
ne diyim ağanın eli tutulmaz..:roflol:

Kızlar pek uğrayamıyorum ama sizinle birşeyler paylaşmak çok güzel eski sohbetleri özlemiyorum değil biraz daha büyüsünler inşallah daha rahat sohbet ederiz öpüldünüz iyi geceler

topic dışı ama sıcağı sıcağına sorayım
nereye taşınıosun eylül???

ayrıca evde toplaşma olayına katılıyorum
artık bebeler büyüdü
ee onlara oyun grubu yaratmak lazım
ve derım ki hazır böle ev buluşmasına başlıos bundan sonra 15 günde bir birinde toplaşalım çocuklarımızın oyun grubu olsun
ne dersiniz??

Son düzenleme:
eylülüm kayınpeder evi yaptırdı mı ya ne çabukkk ? sevindim canım ne güzel , valla ben gelirim seve seve.. bayram sonrası sendeyiz o zaman , kimseler gelmese de ben geliyorum dermişim kaydirigubbakcemile3

lelalimmmm 15 gün zor olabilir ama 3 haftada 1 yada ayda 1 ben varım bu işe tatlımmmm

bencede güzel bi fikir..
bende gelirim ev buluşmalarına.
tabi haftasonu olursa..

yok be canlarım nerdee ev sahibi olmak bu gidişle çok zor ( bu evden kurtulmak istiyorum ,ruhum daralıyor ..
lelalcim belli değilki daha neresi olacağı ,bakıyorum daha ..hele bi taşınayım ilk hafta bendesiniz ..

oyun grubu olayı süper fikir ,andişime katılıyorum ,ayda 1 olması daha iyi ,hemde gün yaparız :)) olayı hemen karı muhabbetine getirmeyide başardım yalnız kaydirigubbakcemile3

Anacım çocuklar oyun oynayacak biz gün yapıcaz tabiii , ooo sen güzel güzel mamalar da hazırlarsın bize şimdi..yerimseniben

Tatlım inşallah gönlüne göre bir ev bulursun , o zaman sen taşınır taşınmaz geliyoruz oturmaya , istersen yardıma da geliriz ev taşımaya..

Ben de isterim oyun grubuna katılmayı :)
Eylül'cüm yalnız sen yine Çatalca taraflarına taşınacaksan sana gelmem yine zor olur be tatlım...
Kızlar bu arada buluşma için aklıma bir yer geldi. Balmumcu'da jandarmanın çok güzel bir tesisi var. Bengisu'nun doğumgününü de orada yaptık. Sabahtan gelip akşama kadar rahat rahat oturabileceğimiz çay kahve pastanın neredeyse bedava olduğu bir yer. Dilerseniz orayla görüşüp toplantı için ayarlamaya çalışırım...

Eylülcüm bence elmalının teklfini de değerlendirebiliriz ne dersin? Biz yine sana da geliriz ama çatalca uzak olacaktır pek çok kişiye , Balmumcu daha merkezi orda da buluşabiliriz , ne dersin tatlım?

evet evet evet
ben varım gayet merkezi ve rahat edebileceğimiz bir yer . :))

balmumcu bana da uyar dışarıda bir avm'de buluşmaktansa daha temiz hijyenik ve güvenli bir yer olmuş olur

Hijyenik ve güvenliği konusu tartışılmaz zaten. Askerler temizliyor sürekli :) Hem çocuklar da artık ayaklandığı için ortada koşturabilecekleri alanları da olacak. Eğer kişi sayısı ve gün konusunu netleştirebilirsek askeriyeyle görüşürüm.

balmumcu mu dediniz biliyorum orayı bana da çok yakın ben de gelelyim bari naniknanik -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…