2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

kız yağmur benim kocam kaç yaşında biliyomusun sen?ama Allaha şükür 20 yaşında gibi hem sağlık olarak hem ruhen sen cilve yapacan da kocan sana hayır mı dicek hiç sanmıyorum.bence mest olur adam ayol :roflol:

kız safıs oldurdun benı gulmekten hihoyyyt :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
:roflol: bu arada burası çok alakasız bir topik oldu.moderatörler kızacak valla :kedi:

bence de ama gece gece konu hedayelerden oraya kaydı ne yapalım yane :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya gercekten hedayelerı bırbırımıze alalım katılanlar varsa belırtsın please.safısım ben de yatım artıkın optum cnm...ıyı geceler herkese...

aaa öyle mi diyorsun kız içine mi doğdu hadi bakalım hayırlısı

hadi inşallah sende bana çıkarsın da kırmızı don hayallerin gerçek olur :lepi:
topiği ne hale getirmişiniz allah sizi bildiği gibi yapsın ama bizden geçmediği ve hala taş olduğumuz fikrine bende katılıyorum kırmızı donumu giyerim salna salına gezerim kaydirigubbakcemile3

birbirimize hediye alma fikrine gelirse ben o konuda nötrüm hiç farketmez ne olsa uyarım ben ama yine de bebeklere daha mantıklı geliyor çünkü onlara hediye almak daha kolay mesela birbirimize alacağız beden olmayacak tarzın olmayacak vs bebekte böyle problemler daha az yaşanıyor zaten eklemk isteyen üzerine ekliyor ve de bu çekilişte de kırmızı don ve muadillerini açık bıraktık aman sabahlar olmasın :roflol:

bu arada çekilişi nasıl yapıyorsun geçen seferden soracağım bir türlü soramadım merak ettim çünkü geçen sefer herkes yakınındaki sıralara çıktı gibi geldi yani 3. 5.ye 7. 6.ya gibi neden öyle oluyor mesela 2. 25.ye çıkamaz mı imkanı yok mu
bir de hala listede olmayanlar var mesela yasmin,ıcır,elmalıturta,julianne,asortie,hilal,ecemim,remedios gerçi daha hafta sonu onlar dökülürler hepsi ama görmeyenleri biz ekleyelimmi yine de

1-Eylül
2- mmf27
3- lavinya4134
4- zeyna
5- gülizgül
6- beyazmelek
7- denizanası
8- krikitos
9- PirayeHira
10-Seyra
11-h.mine
12-darilgen
13 - andina222
14-yagmur77
15-Dilekgoksuzoğlu
16-Darkinlife
17-Saphira
18-Lelal

listemizin son şekli

çekilişi sormuşsunuz ,geçen sefer ben yaptım ama öyle 3.5. ye çıktı gibi bişeye hiç dikkat etmedim ,çekilişi yapatken piraye de yanımdaydı ,kesinlikle bir adaletsizlik olmadı ,kim kime çıktıysa onu yazdım ..vallahi güvenmiyorsanız ben yapmam ..

Son düzenleme:
ayrıca çekilişi şöyle yaptık belki ondan kafanız karışmış olabilir ,bütün isimleri yazdık ayrı ayrı kura kağıtlarına ,listeyide karşıma aldım ,liste başından başladım ,eylül için çekiyorum dedim çektim ,sonra 2.sırada kim varsa onun için çekiyorum dedim çektim ..yani sıra ile gittiği için belki yakın yakın sandınız ..ama yine söylüyorum ,bu sefer ben yapmak istemiyorum madem öyle ..

hayatım ben sordum soruyu da sana güvenmediğim için sormadım merak ettiğim için sordum yanında pirayede olduğunu biliyordum ama o zaman ya yazdın okumadım konunun başını yada hiç böle bir konu konuşulmadı ben kaçrdım diye şimdi öğrenmek istedim nasıl yapmıştınız diye bunun sana güvensizlikle hiçbir alakası yok sonuçta sen yapmazsan başkası yapacak, ben yapsam farklı bir yöntemle mi yapacağım aynı şey olacak benimki sadece merak opuyorumnanaktan

kızlar bu hediye kıyafetmi olucak yine.bende katılmak istiyorum ama burda pek güzel şeyler bulamıyorum merkeze gidebilirmiyim o zamana kadar bilmiyorum.çünkü bayram alışverişimizi dr kontrolüne gittiğimizde yapmıştık.oyuncak falanda oluyomu?bu arada ne zaman göndermeye başlanıcak?

neyse problem değil başkası çeksin ben çekmiycem ..

cagancukum oyuncakta olabilir tabiki gönlünden ne koparsa

eylülüm trip yapma yaa bunda darılacak kızacak en küçük bir kelime ima anlam yada adına her ne denirse ondan yok işte

bende beyazmeleğime katılıyorum sen çek eylül kafa topiğin sahibi sensin
bak bana çıkarsan güzel bi kırmızı g-string geliyo sana:))))

ya bi brakmadınız azıcık trip atalım yaaa ,biraz naz yapalım ..iyi tamam ben çekerim ucunda g-string var neticede ...:)))

bende beyazmeleğime katılıyorum sen çek eylül kafa topiğin sahibi sensin
bak bana çıkarsan güzel bi kırmızı g-string geliyo sana:))))

hıh konuş maytabım kim tutar seni bende en kırmızısından bir pamuklu don vaad ettim kendisine ama yok ikna edemedim belki g-stringe tav olur :roflol:

ya bi brakmadınız azıcık trip atalım yaaa ,biraz naz yapalım ..iyi tamam ben çekerim ucunda g-string var neticede ...:)))

oohh işte böylee g-string çıktı mertlik bozuldu kadınlar bile ağzımızın tadıyla naz yapamaz oldu
olsun olsun iyi oldu yoksa benden g-string değil ama esaslı bir sopa gelecekti sana klava:

oohh işte böylee g-string çıktı mertlik bozuldu kadınlar bile ağzımızın tadıyla naz yapamaz oldu
olsun olsun iyi oldu yoksa benden g-string değil ama esaslı bir sopa gelecekti sana klava:

kaydirigubbakcemile3
:lepi:neyse ben herkese özelden adresimi atarım ,çeşit çeşit kırmızı donlar gelir ..:lepi:

yetiştim bak kaçırmadım yine
benide ekleyin hemen kızlar hem kırmızı donuda çok severim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…