1- eylül166
2- mmf27
3- lavinya4134
4- zeyna
5- gülizgül
6- beyazmelek
7- denizanası
8- krikitos
9- PirayeHira
10-Seyra
11-h.mine
12-darilgen
13 - andina222
14-yagmur77
hadı bakalım gecenkı olmamıstı.benım ıcımden bana beyaz melegım cıkıcak)))
ay yoksa bu kez bebişlere değilde kendimize mi bişeyler alsak ,yılbaşı deyince aklıma kırmızı don geliyo :)) bana çıkan talipliye birde benden kırmızı don ,garanti ,kullanılmamış sıfıır haa ..kaydirigubbakcemile3
ayrıca çekilişi şöyle yaptık belki ondan kafanız karışmış olabilir ,bütün isimleri yazdık ayrı ayrı kura kağıtlarına ,listeyide karşıma aldım ,liste başından başladım ,eylül için çekiyorum dedim çektim ,sonra 2.sırada kim varsa onun için çekiyorum dedim çektim ..yani sıra ile gittiği için belki yakın yakın sandınız ..ama yine söylüyorum ,bu sefer ben yapmak istemiyorum madem öyle ..
hayatım ben sordum soruyu da sana güvenmediğim için sormadım merak ettiğim için sordum yanında pirayede olduğunu biliyordum ama o zaman ya yazdın okumadım konunun başını yada hiç böle bir konu konuşulmadı ben kaçrdım diye şimdi öğrenmek istedim nasıl yapmıştınız diye bunun sana güvensizlikle hiçbir alakası yok sonuçta sen yapmazsan başkası yapacak, ben yapsam farklı bir yöntemle mi yapacağım aynı şey olacak benimki sadece merak opuyorumnanaktan
bende beyazmeleğime katılıyorum sen çek eylül kafa topiğin sahibi sensin
bak bana çıkarsan güzel bi kırmızı g-string geliyo sana:))))
ya bi brakmadınız azıcık trip atalım yaaa ,biraz naz yapalım ..iyi tamam ben çekerim ucunda g-string var neticede ...:)))
oohh işte böylee g-string çıktı mertlik bozuldu kadınlar bile ağzımızın tadıyla naz yapamaz oldu
olsun olsun iyi oldu yoksa benden g-string değil ama esaslı bir sopa gelecekti sanaklava:
1-Eylül
2- mmf27
3- lavinya4134
4- zeyna
5- gülizgül
6- beyazmelek
7- denizanası
8- krikitos
9- PirayeHira
10-Seyra
11-h.mine
12-darilgen