2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

eylül bana kesin sen çıkacaksın ahanda burya ayazıyorum sen çık bana kırmızı donun üstüde benden:)

Yaşasın geçenseferkinde yoktum.Bunda bende varım arkadaşım. Umarım bana kız bebek çıkarr.Çünkü kız giysisi almak çok hoşuma gidyoorr.Ayy çok mutlu oldum bu topği görünce geçen seferkini kaçırmıştım

1- eylül166
2- mmf27
3- lavinya4134
4- zeyna
5- gülizgül
6- beyazmelek
7- denizanası
8- krikitos
9- PirayeHira
10-Seyra
11-h.mine
12-darilgen
13 - andina222
14-yagmur77
15-dilekgoksuzoglu

1-Eylül
2- mmf27
3- lavinya4134
4- zeyna
5- gülizgül
6- beyazmelek
7- denizanası
8- krikitos
9- PirayeHira
10-Seyra
11-h.mine
12-darilgen
13 - andina222
14-yagmur77
15-Dilekgoksuzoğlu
16-Darkinlife
17-Saphira

Saphişle msn de konuştuk.Bende katılcam dedi,sordum ve ikimizi birden ekliyorum.

Haydin hayırlı uğurlu olsun

Bencede kendimize alsaydık ya bu seferopuyorumnanaktan

aaaa hafta sonu böle topic mi açılır yahuu :))
bir de eklememişler beni ne bekliyorsunuz beni de yazın kızlarrr
neyse hemen ekliyorum kendimi :)

1-Eylül
2- mmf27
3- lavinya4134
4- zeyna
5- gülizgül
6- beyazmelek
7- denizanası
8- krikitos
9- PirayeHira
10-Seyra
11-h.mine
12-darilgen
13 - andina222
14-yagmur77
15-Dilekgoksuzoğlu
16-Darkinlife
17-Saphira
18-Lelal

yettim yettim
kırmızı çamaşırcılar kopardınız beniii :roflol:
bu arada ille gelip söylemem mi lazım.sağolsun darkçım beni unutmadı
bizde demirbaşız heralde hııh

ay ne bileyim kızlar yaa ,belki istemeyen olur ,amma don meraklısıymışınız bee donu duyan geldi ,yetmedi birbirine haber verdi..:)))

aaa olmaz darkcım ,yılbaşı sembolü kırmızı biliyosun :))
valla çok ciddiyim kim kime çıkarsa birde yanına kırmızı don iliştirsin ,ne yani 1 tl lik bişey ,kocalarımızda sevindirelim ama dimi..valla gırgır olur ,resimlerini de koyarız :lepi:

ayyy ya alemsınız valla.bende kırmızı don var hemde ıplı neyım ama 7 sene bıttı 2 kez anca gıyındım.hele sımdı bıle oglanda var ay yok yakısmaz artıkın ana olduk hehehehehe.

niye yakışmasın yavrum anne olunca kadınlığımızdan vaz mı geçicez yani.neticede kocamıza giyicez. :roflol:

aaa yağmur niye yakışmasın ,kadın heryerde kadın ,valla ben ara sıra tangamı giyer ,bohçalık geceliklerimi çıkarır ,tüylü terliklerimide giyer ,iki salınırım ortada :roflol: sonra kocam bana hikaye anlatır ,sabaha kadar dinleriz ..:roflol:
ay masum topiği ne hale getirdim tüüü bana ...

niye yakışmasın yavrum anne olunca kadınlığımızdan vaz mı geçicez yani.neticede kocamıza giyicez. :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

ya gacılar bende de ne sexapel kıyafetler varda koca da ıs yok ben ne yapam.zatı ayda yılda bır bulusuyoz.onda da hemencecık ayıptır solemesı ayyyy kotu kotu konusturmayın sımdı benı. bız yaslandık anacım gencler onden buyursun hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…