Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar bende cok merak edıyorum ozellıkle kıyafet almak ıcın cıldırıyorum :) 3
Mayısta ıkılı test ıcın gıdıcez acaba doktor tahmınını soyler mi dıye dusunuyorum ama herseyden onemlısı de saglıklı hayırlı bır evlat olması
Bende çarşamba günü gideceğim bakalım belli olacak mı az da olsa ))
Bzimkide 11+3 olacak tabi doktorun hesabında farklı çıkmazsa..
canım ya bi görsen kıpır kıpır hiç durmuyorlar.elleri bacakları hep oynuyor insan daha bi başka oluyor.baya büyümüşler..11cm boyları.56grda kendileri.bana 2li test yapmadı doktorum ikizlerde 3lü daha güvenilirmiş.1ay sonra onu yapacağız nasip olursa..çok kıpırdaklar.aynı karede fotolarını şekmeye çalıştı zor yakaladı.sende daha bi mutlu olacaksın canım görünce...
dark bizim takvimler ne olmuş şimdi fark ettim.......
canım maşallah bebişlerinecanım ya bi görsen kıpır kıpır hiç durmuyorlar.elleri bacakları hep oynuyor insan daha bi başka oluyor.baya büyümüşler..11cm boyları.56grda kendileri.bana 2li test yapmadı doktorum ikizlerde 3lü daha güvenilirmiş.1ay sonra onu yapacağız nasip olursa..çok kıpırdaklar.aynı karede fotolarını şekmeye çalıştı zor yakaladı.sende daha bi mutlu olacaksın canım görünce...
canım maşallah bebişlerine
bende ikizlerim için 9 mayısta ikili test için gideceğim... tüp bebek olduğu için ünivç hastanesinde herşeye bakıyorlar heralde o yüzden benim bebişlere yapılacak..
şimdi bende heyecanlandım şimdi 9+4 olduk biz ozaman 11. hafta içinde olacağız şimdi bende merak ettim acaba benimde belli olurmu diye.. sağlıklı olsunlarda hayırlısı diyelim..