2008 Kasım Anneleri

saol sakura...dur bi deniyim bakiim...
ya erken ama şişmeye başladı benimki napiim :))))))
halbuki sadece 1 kilo aldım, anlamadım ben de o yüzden soruyorum ....

Gazdır o şekerim bence. Rezeneye basla bence sen.
Siz beni 20 gün once gorseniz bundan tam 5 kilo fazlaydım. Simdi Allahıma sukur yumurtalıklarımın şişi geçti de vucut suyunu attı ve normal kiloma dondum.

Çitoscugum bana sigara deme Allah askına. Benim tek problelmim siagara ya aşermek.
Ayrıca henüz kilo almadım şekerim. 3-4 ay bu şekilde gitsek iyi olurmuş. Dokotrlar öyle diyor. Sorun bakalım sizin doktorlar ne diyecek her biri ayrı yanıt veriyormu. Ynai en azında 3-4 kilo öneren varmış ilk aylarda.

valla ben de günde 1-2 sigara içiyorum.içmeyince psikopata bağlıyorum .çok gergin oluyorum..ben de1 kilo aldım hemen gerçi öncesinde diyetteydim..diyeti bırakınca almaya başladım sanırım..gerçi yine de ekmekten filan uzak duruyorum besleyici şeyler yemeye çalışıyorum..
evet benim doktorum bu 3 ayda kilo bile verebilirsin iyi olur dedi..fazla kilo almamam açısından..benim tüm gebelik boyunca 7-8den fazla almamam gerekiyor
..

ben şimdi baktım yarım kilo almışım hamile olduğumu öğrendiğimde tartıldım 51dim.şimdi51.5 olmuşum ama benim sabit değildir genelde böyle oynar hep gün içinde

ya kızlar içmeyin lütfen sigara ben öğrendiğimden beri 1 fırt bile çekmedim.bazen dayanamıycak gibi oluyorum elim gidiyo sonra diyorum kendine gel kendi zevkini tatmin ederken bebeğine zarar vericeksin onun hayatıyla oynıycaksın diyorum.sigaranın bebeğin gelişimini durduğunu ve erken doğuma sebep olduğunu biliyosunuzdur herhalde.bunu kendini savunamıycak kadar çaresiz bi varlığa yapmaya hakkınız yok bence.sonra bebeğiniz solunum yollarından sık sık rahatsızlanınca vicdan azabı çekmiycekmisiniz hiç????kendinize hakim olmanız gerekiyor

ben de içiyordum sigara ama testin sonucunu gördükten sonra bir daha elime almadım kızlar...
yapmayın, kendinize hakim olun, benim abimin eşi 9 ay içti sigara hiç ara vermeden...
çok sağlıklı doğdu oğluşu ama şimdi 5 yaşında ve senenin 3-4 ayını hasta geçiriyo...ciğerler fena yani...bir gün okula gidiyo, ertesi gün yatıyo..sürekli bir öksürük..
o yüzden benim başıma gelmez demeyin, tutun kendinizi...eğer erkenden bırakılırsa sigara, hiç sigara içmemiş annelerin bebekleri kadar sağlıklı doğabilir bebişlerimiz. o yüzden ben ağzıma bile sürmedim, sürmem de...

Atatanem haklı,
Ben 2,5 yılımın hergününü Tanrıya bebek için dua için geçirdim. Bu yüzden tosuncuklarımı bu sefer tehlikeye atacak hiçbir şey yapmak istemiyorum.
Siz de silkinin kendinize gelin. Bu oyun değil kızlar, Allah korusun sonra pişman olacağınız risklere girmeyin canlarım benim. Ben kendimi neyle suçlasam da kaybettiğim bebeğim konusunda cok dusundum ama ona hiç hata yapmadım. Sadece genetik sıkıntılardan dolayı bize veda etti.
Bu yuzden DİKKAT, aksamları sadece 1 fırt, o bile cok bence....

slm arkadaslar yeni geldik doktordan yeni gördüm bebegimi ultrasyonda daha cok kücüktü gözlerim doldu esimle haftaya tekrar gidecegim bendede 6-7 kilo fazlalik var hata hamilelikten önce 9 kilo verdim bi 6-7 kilo daha verebilirimiki diye düsünüyrodum ozaman tam ideal kiloma ulasyorum

ata tanem seninle ayni tarihte hamile kalmisiz canim bende 5 haftalik ve 4 günlük hamileyim senin bebis nasil gittinmi doktora allah hepimizinde yardimcisi olsun canim

Atatanem,
Cok begendim teskkur ederim. Mukemmel bir sey bu.
Hadi goriiyim simdi sigaracıları, hadiiii, bakıyorum da sesiniz cıkmıyo.

ata tanem seninle ayni tarihte hamile kalmisiz canim bende 5 haftalik ve 4 günlük hamileyim senin bebis nasil gittinmi doktora allah hepimizinde yardimcisi olsun canim

evet canım ama ben daha doktora gidemedim doktor 8 nisanda gel dedi ama randevu bulamadım cumaya kaldı yani teee haftaya cumaya kadar bekliycem anlıycağınız.kalp atışını duydunmu canım buarada.

film harika dimi özellikle bebeğin annesi ve babası onu(yani kadının karnını) severken elini uzatışında göz yaşlarına boğuldum.bi de ilk gözlerini açıp ışığa baktığında çok duygusal yapmışlar yaaasenağlama

Evet cok duygusal gercekten, dogumu da egzajere etmemeleri de hosuma gitti, ürkütmüyor insanı.
Bu arada Atatanaem aslında seninle kalp atısını aynı tarihte dinleyecekmişiz. Ben de 8 Nisan da gidecegim. Ama kalp atısı ölcümüne. Ben 1 Nisanda aldım hediyemi insallah sıra sizlerde kızlar.

enüstte detaylı bilgiler var oraya tıkla en altta kilo ve doğum takibi yazan bi boşluk var oraya yapıştır

Ebukacım,
Anladım herhalde. Sen simdi gaga'dan "http" adresini Kontrol panelinde solda "Profil Sayfanız" başlığı altındaki "Kişisel Profil resminiz" var oarya gir. Ve asagıdaki kutucuk uzunca satır boşluğu varya oraya kopyala. Yalnız asagıdaki http adresi yazan yere kopyala yukarı değil.
Hadi kolay gelsin oldu heralde

X