- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.461
haşlanmış yumurta da iyi mi gelirdi ishale? Bir de kola galiba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar geçen doğum yapan ve 10 aylık bebeği olan bir arkadaşıma gittim. Toplam 28 kilo ile hamileliği bitirmiş ve gördüğüme göre de hala aynı durumda. İlk dört ay 12 kilo almış inanamadım. Her gece 4 te kalkıp yemek yermiş ve şimdi kızı da her gece 4 te ağlayıp mama yiyormuş. Ama kızı çoook tatlıydı :) Dedim ki tüm kilolara değer bi güzellik :)
oh ne güzel iştahın açık senin ben süt içemiyorum senağlama 15 haftalık hamileyim sadece 1 kilo falan aldım
Beklemek sonuçlarına çok sevindim, böyle olacağını hepimiz biliyorduk bak kendini boşuna üzdün.
Dark, hani çok sevinçli bir yazı göremedim. Sanke kafan karışıkmış gibi. Oysa doktorun söyledikleri çok umut vaad edici ve sevindirici. Üstelik bebişin de bak nasıl hareketli çıkmış. Bu arada sen Aksaray'daydın değil mi. Orada salgın hastalık olduğunu duydum. Bulantı ve ishal belirtileriyle bin kişiyi aşmış hastanelere gidenlerin sayısı. Dikkatli ol olur mu. Bir de moralini bozma. Hatırlıyor musun, senin bebişin kız içime doğdu demiştim :)
yok canım benden üçlü falan istemediler ikili de istemediler zaten ense kalınlığımız 4.8 çıkınca hiçbirşeye gerek yok artık direk incelenmesi gerekiyor bu bebeğin dediler ki benim dr.um hiçbirşey çıkacağını sanmıyorum üzülme dedi çünkü diğer bütün gelişimi çok güzeldi sadece ense kalınlığı fazla olunca biz cvs yaptırmak zorunda kaldık hatta ben amniyosentezi bile beklemedim onu yaptırsamda olurdu ama bir ay daha bekleyecektim bunun düşük ihtimali biraz daha yüksekti ama allahım korudu çok şükür sanırım daha birşey olmaz yani inşallah çünkü sonuçlarımızda temiz gelince düşük olursa dahada üzülürüm CVS'i tam 12 haftalıktım yaptırdım 11 haftadan doğuma kadar istenildiği zaman yapılabiliyor