2008 Kasım Anneleri

çok şükür Allah dualarımızı kabul eti canım
merak etme 15 gün sonrası içinde dua etmeye başladım bile
ben sonucun iyi olacağına eminim canım arkadaşım kendine ve bebeğine iyi bak

sevgili BEKLEMEK yazıyı biraz geç takip ettim.okur okumaz hemen dua ettim.hem kötü haberi hem de iyi haberi arka arkaya nefesimi tutarak okudum.inşallah hep güzel şeyleri beklemekle gecer hamileliğin.olumlu sonuca çok sevindim.alllahım hepimizin bebeğini korusun.

Selam kızlar, böyle dualarla birbirimize destek olmak çok güzel ya..
benide yarınki kontrolün heyecanı sardı birden.. bize ikiz old. için ikili test yapılmayacak ama ense kalınlığına bakacaklar bebeklerin sanırım..
bu heyecan yetmiyormuş gibi birde banyo aynasını kırdım bugün kızlar..
inşallah benimde kontrolüm iyi gider.. akşamada arkadaşa gideceğiz yarın sizlerle paylaşamam belki ama gece gelince bütün gün neler yapmışınız bakarım...:))

Bende çok ayna kırdım canım,bunlarla kendi kendine sıkıntı yaratma.Hiç birşey olmuyo :)

İnşallah çok iyi çıkar sonucun.Bende test sonucumu öğrence.Gerçi eşim gidip alacak ve doktorla görüşcek,ben gitmeyeceğim.

Bende ayın 21 ine inşallah doktordayım.

kızlar çok kötüyüm ben bugün tansiyonum bi çıktı 2 kere istifra ettim tansiyon yüzünden.çok kötü oldum başım zonkladı akşama kadar hala zonkluyo habire düşüyo çıkıyo.napçam ben ya çok korktum bugün böyle olunca:KK43:(((düşünce basit düzeliyo hemen ama yükselince mahvoluyorum bütün gün toplayamıyorum kendimi.napmam lazım sabah limon içmiştim onu bile hemen çıkarttım çok fenaydı yaa

Bende çok ayna kırdım canım,bunlarla kendi kendine sıkıntı yaratma.Hiç birşey olmuyo :)

İnşallah çok iyi çıkar sonucun.Bende test sonucumu öğrence.Gerçi eşim gidip alacak ve doktorla görüşcek,ben gitmeyeceğim.

Bende ayın 21 ine inşallah doktordayım.

saolasın canım ya.. takmamaya çalışıyorum..
inşallah senin test sonuçlarında güzel çıkar.. bir sorun çıkmayacak bence.. 10-12 gün sonra bebişin büyümüş ve çok hareketli olacak gör bak..

kızlar çok kötüyüm ben bugün tansiyonum bi çıktı 2 kere istifra ettim tansiyon yüzünden.çok kötü oldum başım zonkladı akşama kadar hala zonkluyo habire düşüyo çıkıyo.napçam ben ya çok korktum bugün böyle olunca:KK43:(((düşünce basit düzeliyo hemen ama yükselince mahvoluyorum bütün gün toplayamıyorum kendimi.napmam lazım sabah limon içmiştim onu bile hemen çıkarttım çok fenaydı yaa

cnım geçmiş olsun..a.s. yüksek tansiyon için ne yapılabilir tam bilmiyorum ama fazla tuzlu şeyler yeme.. yemeklerin tuzunu az at.. gerçi bişey yiyemiyorum demişin ama en kısa zamanda atlatırsın inşallah.. kendine iyi bak..

sevgili beklemek, akşam heyecanla bi çırpıda bütün mesajları okudum. hem üzüntüyü hem de sevinci yaşadım. senin adına çok sevindim. 15 gün sonrası içinde allaha dua edeceğim. üzülmemen için. inşallah hepimizin bebişlerinin sağlıklı bi şekilde doğduklarını görürüz.

çok geçmiş olsun,,,,,,,,,,,,,,,

CANIM BENCE HEMEN DR.UNA DANIŞMALISIN
ONUN TAVSİYE EDECEĞİ YARARLI ŞEYLER VARDIR
BOşuna kendini ve bebişini yorma canım
inşallah en kısa zamanda geçer de rahatlarsın

kızlaaarr.... merhabaa.. herkese günaydın.. ya ben daha önce buraya yazıp yazmadığımı unuttum acaba başka bi yere mi yazdım die sabahran beri düşünüyom... neyse sonuçta gelebildim bende aranıza....
tekrardan hrkese günaydııınnn...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

geçmiş olsun canım..tansiyonun kaça çıktı bimiyorum ama bu dönem tansiyonun yükselmesi için erken bi dönem gibi..önceden tansiyon hastası mıydın?hemen doktorunla görüş eğer tansiyonun 13/9 un üstüne yükseldiyse..

canım çok teşekkür ederim dualarımızla bunu atlatacağımızı hissediyordum ve sizlerde hep yanımda oldunuz allahım hiç kimseye böyle bir acı ve daha kötülerini tabiki yaşatmasın hepinizi çok seviyorum bebeklerimizi birlikte doğurup birlikte büyüteceğiz inşallah güzel allahım hepimizinkini korusun

Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin...a.s.

geçmiş olsun canım..tansiyonun kaça çıktı bimiyorum ama bu dönem tansiyonun yükselmesi için erken bi dönem gibi..önceden tansiyon hastası mıydın?hemen doktorunla görüş eğer tansiyonun 13/9 un üstüne yükseldiyse..

canım tansiyonum büyük 11.2 küçük 7.3 e yükseldi.ben normalde düşük tansiyonluyum 10 a 6 normali bendeki.azcık yükseldimi mahvoluyorum düşün istifraya kadar gitti.annem yüksek tansiyon hastası ben de hiçbişey yokken yükselince korktum çünkü hiç iyi değil.önceden çok üzülünce yada stres olunca çıkardı.şimdi bişey yokken oldu.doktorumu da aradım hiçbişey yeme ilaçlarını da içme sadece uzan dinlen dedi.tekrar çıkarsa hastaneye gel dedi.sanırım gece de devamlı yükseldi ölçmedim ama öyle bir baş ağrısı çektim ki düşmanımın başına vermesin allah.resmen ağrıdan beynim oynuyodu.3-4 kere girdi.ama allaha şükür şuan iyiyim tansiyonum da normale döndü.ağır bişeyler yemiyorum hafif bi kahvaltı yaptım çünkü kafamdaki ağrı pusuda bekliyo en ufak bişeyde çıkıvercek ortaya sanki.aman kızlar dikkat edin tansiyonunuza benim gibi olmayın dünyam sarsıldı wallahi.kafamçokkarıştı

X