- 24 Mart 2008
- 1.751
- 3
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #102.001
hee kıı baktım havaların dengesi bozuldu dünyanın dengelleri bozuldu kıyamet yaklaştı dedim kolları sıvadım dermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
polip babanem ultumatom verdi babam bu akşam konyaya ggeliyor.zavallı kadıncağıızn evine hırsız girmiş
ilk evimde vardı marketten 3 renk almıştım açmış iyide gitti hatta dağıttım yaprağından toprağını felan değiştirdim iyiydi ama orada istanbuldaki son çıktığım eve taşınırken unuttuk biraz ilgisiz kaldılar yerleşme aşamasında hepten gitti.. yaprağındanda tutturamadım...
bu eve gelirkende yengem bana tutturmuş çok güzelde saksıya dikmiş ama oda yerinimi beğenmedi suyumu fazla geldi oda yapraklardan yavaş yavaş gitti...(
çarşıya pazara çıkamıyorum çok düzenli bir pazarı yok sanırım benimki götürmek istemiyor herşeyi marketten hallediyoruz.. o yüzden çiçek alıcam bende boş saksılarım hala duruyor..çiçek evi şenlendiriyor renklendiriyor hakkaten...
ama anıl değmiyormu bu çiçeklere benimkiler olsa pek durdurmazlar gbi geliyor birazda o durum var ...