güzel arkadaşlarım hepinize merhaba nasılsınız iyisinizdir inşallah
biz iyiyiz şükür regl oldum bugün biraz halsizim o yüzden,dersten geldim evi biraz toplayacağım, biraz ders çalışmaya çalışacağım oradan da kursa geçeceğim.Akşama da yemeğe gideceğiz dershanedeki arkadaşlarla,kocişimin dersi var biz oğluşumla gideceğiz
bebeğim köyde şimdi ananesiyle takılıyorlar
çok güzel 3 günlük bir tatil geçirdik,cumartesi günü muğlaya gittik ormanlık bir yol var burda o yoldan gittik,ormanda yemek yedik koştuk oynadık eğlendik,oradan muğlaya indik biraaz orada gezdik oradan da Akyaka'ya geçtik denixz kenarında kumsalda oğlumla koştuk oynadık,denize taş attık baya eğlendik akşama kadar,sonra deniz kenarında bir balık ekmek yedik biramızı içtik akşama da Güliz'lere geçtik çaya
valla 23.30a kadar onlardaydık çok güzel muhabet ettik iyi geldi çocuklarda oynadılar,eylülle iyi anlaştılar sayılır oda cadı
benimkine de öyle bişey lazım
biraz oyuncak paylaşmada sorun yaşasalarda çok güzeldi arkadaşım pek girmese de steye ben buradan da teekkür edeyim
pazar günü nihayet oğluşmun uzun zamandır istediği tren seyahatini gerçekleştirdik.ikimiz trenle aydına gittik,seviçnten delirdi kuzucum babamız dershanedeydi arkadan arabayla geldi biraz grzdik tozduk,saatlerce parkta oynadık,toyz shop'a girdik saatlerce orada oyuncak seçtik falan,ala ala tahta puzzle aldı,harflerden oluşuyor o kadar oyuncağın içinde çock ya harf ya sayı seçiyor bu aralar çok meraklı
aslında ben okulda öğrensin istiyorum ama sanırım erken öğrenecek çünkü bulduğu yazıları soruyor üzerimizden yazılı bir kıyafet olsun tek tek soruyor,sonra oda sayıyor,asansör iner çıkarken sayıları sayıyor geçen gün 15e kadar saydı 10'u da geçmiş ben görmeyeli
şimdi harflerin bazılarını biliyor biz sormadan kendisi söylüyor ,oyncağı puzzle olara kullanıyor daha çok,yani bu harf nereye bu nereye falan onları buluyor tek tek,ama bildiği harfleri de sayıyor ve yenilerini öğrenmeye çalışıyor napsam bilemedim
neyse biz pazartesi de tatiliz biliyorsunuz benim kursta 2 saat dersim vardı ama bbir saat yaptım geldim,pikniğe gittik,yaktık mangalımızı çayın kenarında ohh hava müthişti zaten oynadık hopladık sürekli,suya taş attık,bisiklete bindi oğlum her ne kadar süremesde
top oynadık,uçurtma uçurduk, ağaçlara tırmandık,tozun toprağın otun çöpün içinde belendi
ama bu 3 gün en çok oğlum mutlu oldu bize de çok iyi geldi ne zamandır üçümüz böylesine eğlenmemiştik