- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #101.201
bir ara kk ya girilmedi hata verdi hep bende kerem kzumu uyuttum canım iştahı yok ateşi var aman evde bizi buldu hastalık iyimi ya..((
kaanda suyla oynuyor tasda su istedi mızıldayarak.. verdim küçük arabalarını yıkıyor...
polim ne ettin aman diyim 6 taneye bakabilmek için ahtapot gibi kolların olması lazım oda zor ama zenginsen ikişer ikişer bir bakıcıya emanet edilebilirdi..:))))))
meleğim hoşgelmişen sağol dün biraz öyle eserikliydim şimdi daha iyi alışıyor insan zaten...
iyi seninde 3 gün tatilin varmış.. kocinede 23 nisan hediyesi alıcan zaar ayakkabıyı güle güle giysin şimdiiden..:)))
acıktım gideyim bir çorba koyup kendimede mısır gevreği alayım ..( bu ara çok kaçtı azcık frenleyim kendimi..
ooooo beyazmelek hanım gelmısler
kuzum gel garı de toplasalım kk da da
nazlımo gecmıs olsun canım
hepsıne bırden dıyeyım hepsı bırden gecmıs olsun
mucıze hanım cıkolatalar neden cope gıttı acaba
sevmıyormu hanımefendı cıkoyu
yasmınım ses ver azıcık
beyazmelek hoşgeldin
nazlı bende acıktım ne yiyeceğimi bilemedim kuru üzüm atıştırdım(
lore aslında çikolata yiyor ama çok duşkun değil niye çöpe attı anlamadım
sağolun güzellerim hoşbuldum valla özlüyorum bende buradaki muhabbeti ama işte malum bakalım sabır sınavdan sonra rahatlarım belki biraz
o dediğiniz ütülerden bende de var,geçenlerde ütümü değiştirdim yeni bir ütü aldım hala denemek nasip olmadı eşim diyorki insan heves eder dener bari diyorum hevesim var ama gücüm yok
bugünkü çamaşırlarımda yıkansın kurusn bitsin hepsini aradan çıkarayım artık inşallah
heryeimde sivilceler pörtledi hani hep vardı ama böyle hepsi bir anda olmazdı bir dudağım uçukladı dayanamadım doktora gittim sen naptın dedi bana bağışıklık sistemin çok zayıflamış o yüzden böyle hepsi aynı anda çıkıyor dedi yorulyormusn dedi yoook canııım dedim ne yorulması akşama kadar yatıyorum halbki