günaydın hanımlar,
benimde gecem iyi geçmedi kerem hastalandı ateşlendi sürekli kıpır kıpır döndü mızırdandı.. sürekli ayakta salladım tam uyuyacağım dediğimde benim meşhur kraplarım işbaşı yaptı bacağımın birinden girip diğerinden çıkıyordu... birde diş ağrım var sbaha da erken kalktık ilaç verdim yine yesin diye havuçlu kek yapım dedim unum yetmedi babamızı aradık işin yoksa getir diye oda çay içiyormuş kaptı geldi sağolsun.. keki yaptım ama yediremedim kaan yediii... şimdi kucağımda kerem bey az bişeyler yedirebilirsem ilacını içireceğim...
dün öğlen 4,30 kadar çorba içiremedim.. tam getirdim içiyordu kaan, kereme uzatınca kase kaydı kucağımdaki tepsiden kaanın üstü halı tüm çorba oldu.. sildim ama belim ağrır sandalyeleride çorba oldu banyoda onlarıda yıkadım balkona koydum.. yine çorba getirdim içmediler dökülen çorba sandılar oturdum sinirden ağladım. üstüne koci geldi aldı kuzuları bende yemek yaptım yedik babayı gönderdik.. o 2 saat bile sakinleşmeme yetti azcık...ona bile razı oldum bu ara...
valla kızlar havaları düzeltemedik yaaa.. dün geceden beri yağmurlu burasıda...
mucize geçmiş olsun canım...
polim, lorem, yasminim herkese selam.... ben sabah sabah döktüm iiçimi rahatladımmm...