2008 Kasım Anneleri

dun aksam esıme gıcık edecek bır sey soyledım
cımdırdı benı
oyle canım acımadı da ıste yapmaaaa dıye seslı soyledım
elındekı ucurtmayı ındırdı adama
yapma anneye ozur dıle cabuk dıye
artık arkam saglam :KK1:
 
yasmınım gıtmıss :KK52:

sen öyle san bak aşağıda 2dene isimsiz var bunlar önce nickleriyle bi geliyor duruyor duruyor bizden birinin dikkatini çektimi isimsiz misafir konumuna geliyor eğer bide bizden yorum falan gelirse o vakit tatmin oluyorlar artık nasıl bir haleti ruhiyeyse böyle düzenli olarak kartal pendik gittik gittik geldik hesabı:97:
 
benim kızımda anneci hiç öyle kız babaya düşkün olan tiplerden değil.ama babasıyla da iyi anlaşıyor .uyandığı zaman falan uyutabiliyor gerisin geri eğer gıcıklığı üstünde değilse illa annem gelsin demiyor ama bazen tutuyor krizi.bide akşama kadar bu babamda nerde kaldı diyip duruyor bana ama babası gelince ona trip yapıyor benden mi öğrendi ne!


dün akşam eşim film izleyelim diye ttutturdu gece 1bucuğa kadar film izledik.önce iyi güzel eyvah eyvahı izlediik sonra tuttu av mevsiminide izleyelim diye tutturdu hadi izledik onu izleyince konudan etkilendim üzuldum benim sinirlerim bozuldu uykum falan kaçtı.dedim bari önce bunu izleseydik üzerine eyvah eyvahi izleseydik de neşemiz yerine gelseydi.insan evladı olunca farklı bir merhhamet duygusuna sahip oluyor.eskiye göre içim daha çok acıyo benim:KK14:
 
passin kuzularımız korur bizi artıkın arkamız kuvvetli vuy anne popoşuna vuy diyor babaya kızınca walla bende zevkle vuruyorum ne yalan sölüyüm babası ağlama taklidi yapıncada hıhh ağla orda ağla diyor:KK34:
 
Anılda zamane adamı olmuş.Dün babası koçtaşa gidiyorum ben dedi.Gitmiş babasına ikimiz gidelim mi baba, annem kalşın diyo.Bende tamam oğlum dedim.Kapıdan çıkarken de anne gelşene diyo. Arabaya bindik kocayla bütçe hesaplarında atışırken annemi üşme diye bağırıyo babasına:))
 
valla bende epeyyydir sallıyordum dedim hadi bugun seyredelim adam yeni tvsinin hevesini alsın.ama av mevsimi beni üzdü.gerildim

benimkide hiç gelemez öyle tartışmalara hemen anne babam sana kısıyomu der eğer ben de sesimi accık yükseltirsem garip tavırlar sergiler dikkati çekmeye çalışır üzülür kuşum o yüzden dikkat ediyorum.tv de falan tartışma sahnesi duysun kısıyomu niye kısıyor diye üzülür rahat rahat bişiy isleyemiyoruz zaten genelde tv kavga gürültü.
 
mucu eylulde tvde hasta cocuk falan gorsun cok uzuluyor aglıyor bende annem hasta degıl yorulmusta yatıyor annem uzulme dıyorum bu seferde annesı yok dıye aglıyor
 
yaa oda daha da bi ince düşünüyormuş annesi yok diye haa.ay bu çocuklar bi alem içlerinde neler yaşıyorlar acep saf temiz melekler.benimkide bebeklerinin annesini soruyor hep annesi nerde bunu bırakmışmı diye bende yok bırakmamış sensin onun annesi diyorum ama kabul etmiyor yok annesi gitmişş gitmiş diyor bana
 
vay maşallah ince düşünceli narin kuzulara bak...
valla benim oğlanlarda şiddet sahnelerini bırakın bir diizide bağrışma olsun azcık dikkat kesiliyorlar hemen bir zaplayıp geri geliyorum... bazı öğrendikleri var mesela ...
dün babası gıdıklıyor kaanı seviyor hem gülüyor hemde imdat imdat diyor nerden öğrendiyse...
çoğunluk çizgi film seyrediyorlar seyrettiklerinde bir akşam haberlerle benim bir dizim varsa onu açıyoruz.. zaten oyun dalmış oluyorlar kendi aralarında..
 
vay maşallah ince düşünceli narin kuzulara bak...
valla benim oğlanlarda şiddet sahnelerini bırakın bir diizide bağrışma olsun azcık dikkat kesiliyorlar hemen bir zaplayıp geri geliyorum... bazı öğrendikleri var mesela ...
dün babası gıdıklıyor kaanı seviyor hem gülüyor hemde imdat imdat diyor nerden öğrendiyse...
çoğunluk çizgi film seyrediyorlar seyrettiklerinde bir akşam haberlerle benim bir dizim varsa onu açıyoruz.. zaten oyun dalmış oluyorlar kendi aralarında..

Anılı da dayısı mıncıklarken imdat dayım beni yiyoy diye bağırıyo:)
 
yavrular ne kadar akıllılar
bızım davranıslarımızla sekıllenıyor onların da davranısları ıste
ben kendı adıma cok dıkkat edemedıgımı dusunuyorum
aslında azamı derece de dıkkat gostermek lazım davranıslarımıza ama ınsanogluyuz ıste hata halındeyız sureklı

fılm ızlerız bız kocayla hafta sonları
ben keyıf alırım ama gec vakıtlere kadar da cok dayanamam uykum gelır benım
sabah gec kalktıysam 1 veya 2'ye kadar dayanırım daa
sonrasında sızarım valla hemen
 
televizyonda ızledıklerınden bence cok etkılenıyor ben eylulu bır gece bakıcıda bırakmak zorunda kaldım cunkı ankarada kar felaket yagmıstı ondan sonrasıda cocuk annesı yok demeye basladı sımdı elımden geldıgı kadar yanlız bırakmamaya calısıyorum
 
lore çok dikkat etmek lazım ama farkında olmadan bile kapıyorlar kapacakklarını.alıcılar sürekli açık başşka bişeyle bile uğraşsa dikkati bizim üserimizde.inşallah iyi örnek oluruz onlar için.

ıcır allah kimseyi anasız babasız bırakmasın.bir geceden bile nasıl etkileniyorlar.
 
X