- 24 Mart 2008
- 1.751
- 3
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #100.761
milföy börek yaptım kabarmadı iyi mi ((((((((((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
milföy börek yaptım kabarmadı iyi mi ((((((((((
yasmin senin diyet bitti dimi
mucizee gecmis olsun canim,o bahsetigin fbrmj.den esimin yengesindede var oda hep bahseder bu aylardaki zorlugundan.
bazen insanin ici icine sinmiyor bazende cok karamsar oluyor bence bu dönemlerde.bunu en iyi sekilde atlamanin yoluda evden birazda olsun uzaklasmak.Tun ve deniz icin canimi veriririm ama bazen insan evden uzaklasmak istiyor.2-3 saat yalniz kalmak kafa dinlemek en iyisi bence.bu arada banada geliyorklar hafiften,habire kendime gezme düzenliyorum.
yarin bi ark.gitcez kiz kiza oturcaz daha ben tun`a bundan bahsederken denizi goturme benle kalsin benim yalniz canim sIkIliyor dedi!tamam sen bilirsin dedim:) halbuki cumlemi bitirememi bekleseydi ben ondan rica etcektim senle kalsinmi cocuk diye:)
Allah'ım ne kocalar var.Benimkide 2 saat dışarı çıksam, beben durmuyo, yemek yediremedim, nerde kaldın , çabuk gel der
aman git iste yasoo ne güzel..hazir pizza tabani aldim dün ilk defa deniycem.siz yazinca aklima geldi cikarimda onuda yapim ben.