2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar, günaydın Lorem.Dün d.gününe gittik.Anıl dışarı çıktığımız hergün böyle yapıyo, gece sayıklayıp bağırarak uyanıyo.Çok etkileniyo, çok sallıyo insanları sanırım.Yanımda yattı , uyutmadı.Yarında uyuyamam işim var:KK43:
 
selam marikalar
gece memo hiç uyumadı ellam sabaha kadar sayıkladı sanırım kabus gördü saat 5 di fatih gitti anne fatih gitti diye çığlık çığlığa uyandı kıyamadım kalktım uçaklara baktık beraber sonra memem kaaboldu dedi uyumadı yatağı altüst ettik yok sonra babasına kahvaltı hazırlarken kahkahaları geliyodu memesini bulmuş sevinmiş öylece uyudu o ama ben uyuyamadım bidaha .
dün abisine dedim abisi bak can bu can can diye hayyyıyyy mehmet menn mehmett oy annesi yesin onu biz yeni konuşmaya başladıkya çok hoşuma gidiyo:)
 
hosgeldınız beaaaa

yasmınım nasıl gectı dogum gununuz
neden bu kadar etkılenıyor kı uzuluyor mu

memoya da maasallah
abısıne de kıyamazmıs abı dıye uyarmıs
kardes farklı bırsey yaaa

benımde abım gelıyor bugun
ıs ıcın gelıyor ama olsun gorucem yaa o bıle yeter
 
günaydın, hayırlı cumalar....
yasmin maytap dün gece uyuyamamışınız... benimde yattığım 3 e geliyordu kaan bey 9 da yatınca 2 de uyandı zor yatırdım ama sabah 7 kadar uyuduk.. kaan erken kalktı .. kerem beyde yeni uyandı...
yasmin senin kuzu korkmuş oraya gidnce bişeylerden etkileniyor çocuk heralde her seferinde oluyorsa...maytabım memo kuzu hala kullanıyormu emzik.. bırakma zamanı gelmiş.. bu arada merak etme ya bizimkilerde yeni iki lafı bir araya getiriyor...
lorem abin geliyormuş gözünaydın...
 
lorecim gözün aydın canım
nazlimo kullanıyo ya kullansın artık napiim bırakana kadar kullansın etkilenir kuzucum psikolojsi bozulmasın .ilk etapta çiş olayımız var onu bi hayırlısıyla halletseydik.geçen cts kötü bi kaza olunca bi süre ertelemeye karar verdim inanamazsınız ama ben bile inanamadım :KK70:D
 
bu gece benım kuzuda sureklı sıcrayarak uyandı
babası ılgılendı ama aklım hep ondaydı
sabah babaaaa dıye seslendı odasından
babamlarla havalımanına gıdıyorlar sımdı
anne dayım ucaga bındı ama ben arabayla alıcam dıyor kuzum
cok heyecanlıyım ben gıdemedım havalımanına ama aklım onlarda
1 hafa boyunca goremeyecegım abımı ama sonrasında kısa da olsa kavusucaz ınsa allah
 
Maytabım benimkide çığlık attı ama nasıl.Çok üzüldüm.Gelinimizin adı Gamze.Gamze kızıyodu anne dedi.Sarıldım, burdayım ben , ona kızarız bizde dedim.Tamam anne dedi uyudu:KK43: Kuzenlerini çok seviyo, oynarken çarpsalar bile üzülüyo:KK43:

Nazlım senin iş daha zor canım.Biri uyursa diğeri uyanır, iyi baş ediyosun maşallah..

Lorem gelinle aramız soğuktu.Konuşmaya falan çalıştı, soğumuşum.Çok samimi bir ortam yoktu.Anıl bayram etti.Yeğenime tişört ve kot almıştım, çok beğendi, tüm akşam çıkarmadı:KK64:
 
yasmınım gelın gercekten anıl'a kızmısmı kı :KK53:
bu kadar etkılenmesıne ne sebeb oldu acaba
yegenın ıcın de cok sevındım
belkı hatasını anlamıstır konusmaya calısmıstır gelın de
 
nasıl kaza oldu maytabım

yaa çok kötüydü lorecim yaaa şuan gülüyorum ama o an ne yapıcamı şaşırmıştım şoktan çıkmam kolay olmadı
.şimdik bu veledin babası tvnin karşısına lazımlığı koy alışır dedi.bizimki oturmuyodu ya ağlıyodu.bir iki itiraz ettim sıçrar falan diye ama parkenin üstüne koyarım kaza olursa silerim iyice faln dedim koydum .
buna tvde callıou açtım bende diğer tarafta halının üzerinde plates yapıyorum yatmışım .bi 15 dakka falan otrudu ama bende daldım ebruyla plates yapıyoruz pc de.bi şırıltı duydum kulağımın dibinde ne olduğunu anlamadan boşalttı bu tüm depoyu üzeerime.merak etmiş beni seyrediyodu herhalde.:)
halıyı kaldırdığım gibi dışarı atttım kendimde direk banyoya.nasıl baktıysam çocuğa lazımlığına oturdu hiç kalkmamış ben gelene kadar kıyamam:)işte böyle.benden bu kadar dedim hazır değil benimki anlaşıldı.tamam kaza olurda benim başıma gelende kimin başına gelmiştir merak ediyorum:)
 
:KK60: :KK60: :KK60:
yanı uzerıne mı ısedı kuzum benım yaaaa
dıkkatını cok cekmıssın cocugun ne yapsın kıı :KK60:

abının esındekı gelısmede hayırlara gelsın ınsa allah
faceden anlat canım
benım abımın gelıs nedenı de var ama demıyorum ıste burada
 
günaydın kızlar ankaranın tozu ayaklarımda geldim:)

yasmin belki seni düşündüğümdendir rüyamda seni gördüm hayırlara gelsin.

senin iş yerinmiş ama devlet dairesi gibi herkesin adı yazıyor masada bakıyorum yasemin kara lıda bi soyadı yazıyor şimdi hatırlamıyorum.senle çıkıyoruz bi bahçeye girmişiz rengarenk çiçekler var sözde benim bahçemmiş sen çiçekleri soruyorsun ben anlatıyorum şu şu zaman açar bu bu zaman falan filan

üzümler çıkmış asmada sana dönüp alabilirsin istersen eve götürmek istersen diyorum çantanı açıyorsun ben aldım zaten diyorsun hayırlara gelsin..

ha bu arada artık herşey facede konuşuluyor alleym buraya pek bişey kalmıyor öyle olsun
 
polıpe gacı hosgeldın
dun yoktun ortalıkta baskente gıttın zaar

ruyanda hayırlara cıksın
onemlı seylerı face de soyluyoruz fısıltıyla yayılmasın dıye
sonra cocuk coluk gelıp al mısketımı ver bebemı derken yanlısla agzından kacırıverıyor
bunları soylerse zannedıyor kı mısketlerı verırken elındekı bebemı onda bırakıcam
 
X