- 5 Mart 2008
- 9.089
- 0
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #100.721
Bücürükde güzel şeyler var ama çok pahalı ya.Sezonu olduğundan sanırım.Bu sene sezon sonu indirimlerinden yararlanacam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lorecım kocanın gonlunu yap canım gıt sen bu yıl cok calıstın saglıkla ılgılı problemlerınde oldu sanada degısıklık olurr keyfın yerıne gelırrr
ohh sefa yapmışın kuzularla nazlimo ne güzel.bende geçen memo mıkırdandı bi uykusunda yanına uzandım storuda kapadım bi uyumulşum 3 saat sonra açtık gözümüzü nasıl iyi geldi anlatamam ne telefon çalmış ne kapı ohh missselamlar,
naparsınız ya... biz bugün hakkaten geç kaldık kahvaltıda tosunlar geç kalktılar dün gündüz hiç uyumadılar akşamda 12 doğru uyuyunca kalkamadılar birtürlü...
ay bugün hava çok güzel günlük güneşlik... kurtulduk inş. yağmur çamurdan...
babamız evdeydi aslında ama ek görev çıktı ikindide anca gelir bizi hava almaya çıkaracak daha fazla zaptedemiyorum kuzuları güneşi gördüler araba diye tutturdular...
maytabım maşallah bu ko9nuda ne azimlisin kııı sanki çok tontişmişin gibi:)) ah o azimden azcıkda bende olsa ne arar... epeydir kuzularla apaçide oynamıyoruz..:))))
yasmin sen tatile fgidicende alınacaklar var bizimde yazlık kıyafetler küçüldü çoğu banada lazım bende bir yazlık alışveriş yapıcam lcwden çok hoşuma gitti büyükler için olan cicileri kış için bir kaç parça almıştım burada fazla alternatifim yok bazı yerler var ama çooook pahalı oralarda da herşey...
şöle ankaradaki gibi sosyete pazarımız neyimde yokki :)))çok hoşuma gitmişti oradaki pazar ne güzel şeyler vardı şimdi hala o pazarınız varmı onuda bilememde...
lorecim kadıköyün salı -cumapazarı meşhurdur .hiç gitmedinmi burnunun dibindeki yere
gerçi taşındı dimi bende yeni yere hiç gitmedim