2008 Kasım Anneleri

Geçen gün patron yanımıza geldi.Yüzün solmuş dedi.Bırak diyeti.Valla böyle ideal.Bırak diyeti dedi. Annemde normal oldu böyle gerek yok fazlasına diyo.Ben de çok şikayetçi değilim şu an fena değil. Ama gebe kalırsam 13 kilo binecek.Vermek o kadar zor ki.Korkuyorum, o yüzden biraz daha veriyim.Hem de PKO nun çözülmesi için zayıflamam gerekli.Yaz gelsin, akşam yürüyüm:KK43:
 
İnsan burda bişileri yazmaya da korkar oluyo artık.Senin dert ettiğin şeyler başkalarının silahı oluyo. Yazarken acaba diyosun hep:98:
 
yasom boşver artık cnm biz onları sildik tanımıyoruz ziyaretçilerden bi farkı yok onların
kimin yarın ne olacağı belli değil herkesin başına bişey gelebilir:KK51:
 
ne edeysunuz hatunlar,
valla çooook erken kkltım ya nasıl bir uyku çöktü kuzular odanın içinde oynarken azcık şekerleme yaptım iyi geldi valla tabi sık sık gelip yokladılar..:)))
kaanda bir huy başladı çizgifilm seyrederken orada ne oluyorsa oda aynısını uyguluyor suya giriyoırlar anne bak su deyip halıya dalıyor..:KK43:))) az öncede kar yayğıyordu anne kar uuuuv diyor üşümüş moklu güyaa..:)))
tabii sonra kerem beyin ağlamasıyla kalktım dün çorbasından içmedi başka ııvır zıvırla karnını doyurdu kaka yapamamış nasıl kıvranıyor karnına masaj yaptım azcık dolandı felan anne yağ deyip durdu artık popoya yağ sürdük birazda yaptı kurtuldu...
birde kerem bey bu ara çok asabi elleri sürekli dişinde çıkıyor dişler ya çay takıkımdan iki parçayı kırdı öyle keyfi yere attı dünde cam demlik vardı süzgeçli hem çaycıya yedek oluyordu hemde ıhlamur felan yapıyordum onu aldı keyfi attı kırdı.. ne olacak bu kuzunun sonu bilmem...:KK55:

saçtan konuşmıuşunuz yaptırın bacım değişiklik iyidir...
poli bacı resim isterik diye tutturalım mı yine kısa saçlarını görek..:)))))
 
geçer nazlimo geçer o sinirlerde.biz size accık kaka bağışında bulunalım bari:KK9: ne yiyoda o kadar çıçıyo anlamadım bide saati bu ara akşam yemeğine denkgetirdi her akşam yemeğinde kakam geldi diyor koşuyoruz benim yemek falan soğuyup gidiyor
 
asom evet çok kilo almış 4 aylıkmış heral poli bacı henüz o kadar büyümesi için eken değilmi yaa...
benim kaanda çok şükür öyle sorunlar olmuyor keremde var yediği zaman rahatız ama iki hatta 3 posta bile yaparık...

ay şimdi haberlere baktımda dünyanın iyice çivisi çıkıyor ayoll bu neee...
kimi 15 yaşında netde tanıdığı biriyle buşuşmaya bursay gitmiş önce 3 sonra 60 kişinin şeyine uğramış anlayın arrıkk
bir diğeri ist. bir özel hastanede para almak için bebeleri yoğun bakıma yatırıyorlarmış hastalığı olmadan hemşirenin biri de yoğun bakımdaki çocuklara makyaj yapıyormuş onuda çekiyormuş marifet gibi:KK43:)

ay felaket tellalı gibi oldum ama dayanamadım ya nereye gidiyoruz böyle...
 
niye ebru şallı hiç almamıştı 6 kilo almıştı ya kadın şaka gibi:KK9:

bizim gelin o rekoru kırdı şuan doğuma 1,5 ayı var yeni hamilelikteN ÖNCEKİ kilosuna ulaşmış.millet alır bizimkide vermişti hamilelik boyunca yeni toparlıyor oda yeğenim sayesinde top gibi büyüyüp gidiyor kendi çapında

ben temmuzda doğurcak diye biliyom sölemişti duymuştum esracık
 
Son düzenleme:
cagancuk hoşgeldin canım,
yok hala bizde beze yapanlardanız bir iki aya kadar başlıyacağım alıştırma işlerine inşallah...

ay evet yasmin çok tadlular...:KK16:
dayanamayı evirip çevirip öpüyom ikisinide ama yinede kudurkluklarına mani olamıyorum... çoşuyorlar sevindirik oluyorlar .. sonra bende azcık dellenip çoşar gibi oluyom öyle sürüp gidiyor..:KK1:
 
X