- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 39
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #100.261
cagancuk hoşgeldin biz daha başlamadık havaların ısınmasını bekliyoruz bakalım
çilek kafa hoşgeldiiin
çilek kafa hoşgeldiiin
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çileko sende hoşgeldin kuzum..
Kerem bey işini gördü rahatladı ya orda yastıını aldı bakıyordu uyumuş..
Kaan beyde şimdi yattı 5,30 da kalkınca uyku bugün erken geldi oda uyudu.. Baktım sandalyesinde bir tvye bakıyor bir gözler kapanıyor olamayacak böle dedi heral gitti yastığını aldı uzandı kanepeye ve hehemn uyudu:)))...
Aso o nasıl yazı kııı çivi yazısı gib zor okudum..:))
bizim cis olayinda bi gelisme yok,biraz önce dediki;anne hadi gidelim tuvalete ben yapiyi msende alkisla..tamam dedim gittik,oturdu beyfendi iki dakka bak yaptim diyip kalkti bi defa bi iseyebilse aslinda cesareti gelcek ama korkuyor galiba cocuk..iste o bidefa iseme isi ne zaman olur bilemem artik,ama keyif aliyor klozete otururken.
Simdide oturmus dondurma yiyor,bana dondurma verdigin icin cok cok milyon defa tikoti ederi mdedi sebek :))
poli tamamen bezsizmi gezsin diyosun yani?ben götüruyorum hadi gel annecim cis yapalim diyorum tamam diyor ama gerisi yok :)
ya iser be heryere ben daha cesaret edemiyorum bezini tumden cikartmaya.
poffffff canım sıkıldı
gözün nasıl aso bacım bugün...
kızlar kuzular uyurken bir çorba yapmam lazım ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin heelee...
gözün nasıl aso bacım bugün...
kızlar kuzular uyurken bir çorba yapmam lazım ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin heelee...