- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #100.041
sabahtan buyana iki defa tuvalete oturduk tik yok
yemegini yedirdim tam kaka sini yapcakti,kos annem tuvalete yapalim sifonu sen cek filan dedim.
hevesle gittik,ama avzgectim yapmiycam dedi.takip ettigim bi pedegog var;adam orda diyorki sakin
israr etme hatta sorma bile cisin varmi diye.ilk zamanda cise alistirirken kakadan basla demisti.off ne zor ismiss daha siftahimiz yok.nasil halletcem yaa.
Ya Anıl inatla çişini tuvalete, kakasını bezine yapıyo
bende antibiyotiklerin birinde çıkmıştı sırınga onu atmamıştım hep onunlaa veriyorum kaşıkla versem halimiz hepten harap ama bizimki yutmuyor ağzına gireni püskurtuyor ne benim üstüm kalıyor nne biyer amaaan bi iyleşseydi hayırlısıyla sesi de kısılmış çıkmıyor zavallının
lore yine nereleree koyboduu
sabahtan buyana iki defa tuvalete oturduk tik yok
yemegini yedirdim tam kaka sini yapcakti,kos annem tuvalete yapalim sifonu sen cek filan dedim.
hevesle gittik,ama avzgectim yapmiycam dedi.takip ettigim bi pedegog var;adam orda diyorki sakin
israr etme hatta sorma bile cisin varmi diye.ilk zamanda cise alistirirken kakadan basla demisti.off ne zor ismiss daha siftahimiz yok.nasil halletcem yaa.
bizde daha ikiside yok,yapsa ödüllendircem filan ama yok iste.oturup oturup kalkiyor.beni macelemde krese gitmeden alissin istiyorum ama bakalim gitmmem ustune cok.alismazsada zamanla olcak napayim.
cisi geldiginde soyluyormu peki ?
alaturka vc yokmu orda dene çileğim klozet zor oluyor ilk başta
Ya Anıl inatla çişini tuvalete, kakasını bezine yapıyo
bizdede tam tersi çişş beze kaka tuvalete ama her tuvalet olmazYa Anıl inatla çişini tuvalete, kakasını bezine yapıyo
Ayy yavruma gel annem hastasın ilaç vereyim deyince gelir içer ve çok taklıymış der.Kurban olsun annesi
Anne çişim geldi diyo.Bazen yapıyo bazen suyla oynuyo.Yapınca alkışlıyoruz, anne şarı şarı ışlattım diyo
yok canim,onla nasil yaptircamki benn bile unuttum :)))
ya aparat aldim uzerine guzelce oturuyor aslinda,ama pedegogda diyorki lazimlik al.
ayaklari yere bassinki güc alsin.Tun da kizdi bana,adam ne derse yapmak zorundamisin
almayalim diye
Çileğim klozete oturduğunda kaka için ya küçük çişide gelirse? Bence alaturka iyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?