- 2 Ekim 2007
- 5.042
- 7.943
- 43
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #100.021
bende pazar gunu Survıvorda gordum canım cektı bişi yaptım eyllum cok yedı krep cok sevıyorum ama yapamıyorum kızlar olculu tarıf verırmısını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çıkıyorum kafa 1500 anca bulurum evin yolunu
öpüyorum sevgi kelebeklerim kendinize ve bebelernize iyi bakın
bende pazar gunu Survıvorda gordum canım cektı bişi yaptım eyllum cok yedı krep cok sevıyorum ama yapamıyorum kızlar olculu tarıf verırmısını
mucize hava tam oryantal burda ben kıştan korkmam ama bu hava sakat güneşde yanıyorsun gölgede donuyorsun.ki 2 gündür kışa geri döndük.apt nında kaloriferini acayip kıstılar niyeyse sabah karşı buz kesiyor evin içi benim yiğidolar gece ayazı yiyorlar.ben mis gibi örtüyom pofidik yorganımı dikkat ediyom kendime böyleyken ayakta duramıym yorgunluktan hastalansam bizim evin ağzı yüzü kayacak valla
yasmin ben az da yağ koyuyorum.
mucızem gecmıs olsun bu cocuklar nerden bılıyorlar yorganı ustlerımıze ortugumuzu bılmıyorum eylulde uykusunun arasında yavasca ortuyorum ayaklarını kaldırıyor hop yorganın usutune atmıs bacaklarını esımle ben uyuyamıyoruz sıpanın ustunu ortmekten gece ustu acık uyursa hemen sıfayı kapıyor
saolun kızlar
bu pazarda krep yapıyım ıcıne beyaz peynır domates ve maydonoz sarıp yemesı cok lezzetlı luyor eylul boyle yıyemez ama krepı yer
vallla biz karı koca usuk tipleriz yorganımıza sıkıca sarılır uyuruz ama bu cadı bi sağa döner bi sola döner ayakları havaya diker üstünde örtü bırakmaz o yüzden uyku tulumu giydiriyorum.
sayın dincer iyi akşamlar
offf off bi şurup içirdim saçları halılar üst baş içti yaniiiiiiii napcam bilmiyorum herzaman daha kolay içiyordu bu sefer kıyamet kopuyor şurubun yarısı ele yarısı yele gidiyor valla
kızlar ben çıkıyorum dondum yine burda akşama kadar gideyimde ateşli oğlanların yanında accık ısınıyım.
umarım yarın güneşli bir sabahta merhaba deriz birbirimize ben sıkıldım üşümekten yazlıkları çıkarıp kışlıkları şutlamak istiyom gardrobumdan hadi bakalım bir zamanların ünlü gafıyla veda ediyim
sayın seyircilerim hepinize donsuz gecelerr