2008 Kasım Anneleri

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah bir avazda doğursun

kızımmmm algıların bozuldu galibaaaa
buruşsakda adultlukkk dorukda olsun diyoss

haa valla açlıktan böyle oldum heralde,tabi canıııım kırışırsak kırışalım durmak yok yola devam :KK23: biz kırışıyozda onlar sağlammı kalıyor sanki,hem onlarınki daha kötü en çok kırışan yerleri ....................malesef yani :KK60:allah işlevine zeval vermesin :KK60:

ufff ya uykum geldi bu kızz uyumuyor valla ben gidince geç kaldırmışlar niyeti yok
canım kahve istiyor diyette buğun başladım daha şimdiden bozmayım diyom yeşilçay içmekten bi hal oldum zati napcam bilmem

oy oy oy allah kolaylık versin mucizem

beyaz meleğim acil şifalar olsun inşallah arkadaşınada bebişinede
mucize silkelen fıstığım silkelen gari yaww
walla ben çok yıpratmamaktan yanayım idareli kullanmak en güzeli beyaz melek ileyen demir ışıldar diycek belkide benimki demirden değil walla
:KK9:

beyaz meleğim acil şifalar olsun inşallah arkadaşınada bebişinede
mucize silkelen fıstığım silkelen gari yaww
walla ben çok yıpratmamaktan yanayım idareli kullanmak en güzeli beyaz melek ileyen demir ışıldar diycek belkide benimki demirden değil walla
:KK9:

Amaaan 50 yaşına gelince kimbilir nasıl olacak, varken kullanın derim..Şurda 15 sene kalmış:))

meleğim sağlıcakla kucağına alsın arkadaşım bebişini...
bende şimdi çay iswedi canım bergamot aromalıdan yaptım azcık tadını alır oldum...

yasminime katılıyorum ileride bulamayacağız şimdiden tadını çıkaralım ben idare midare bilmem,hiç bişeyi idare edemedim bu zamana kadar bunu da edemem :KK70: idare edemiyorum anneee idare edemiyorum :KK1:

yasminime katılıyorum ileride bulamayacağız şimdiden tadını çıkaralım ben idare midare bilmem,hiç bişeyi idare edemedim bu zamana kadar bunu da edemem :d idare edemiyorum anneee idare edemiyorum :KK1:

walla ben idareli karıyım ne yalan sölüyüm eski çoraplardan oyuncak bile dikmişliğim var o kadar yani:KK6:

meleğim diloksum hoşgeldiniz.
gülübik sağlıcakla kavuşsun inşallah arkadaşlarınız bebişine .memoda 1.5 ay erken doğdu biliyon adam oldu artık
ayyyyyh bu kız beni görmeli çalıyo powerda yuh 15 senelik şarkı:)

ahahahahahahah :KK60: :KK52: :KK60:
yat uyu kızım ne güzel evdesin biz napalım

evdeyim ama başımda sürekli mızırdayan bir canlı var canım nereye yatıp uyuycan

sende benim eşim gibi koy kafayı masaya kestir accık

burası fazla ziyaretci aldığı için açıkça yazamıyoum ama nazlımeleke ve polip arkadaşlarıma katılıyorum:KK17:

mesela buzdolabında bısıler cokken azcık azcık kullanırım bıtmeye yakınsa cok cok kullanırım bundan dusunursek demekkı su an azcık azcık porsumeye yakın cok cok kullanacammm:KK52:

meleğiminşLAH SAĞLIKLA ALIR..BURADA ARKADAŞTA 2 AY EKEN DOĞUM YAPTI..31 HAFTALIKTI
1400 doğdu..şimdi 9 aylıkken 11 kiloydu..tuna yanında minnak kalıyor :))

maytabım memo kaç kilo doğmuştu..merak ettim..ay sende zor zamanlar geçirmedin..hatırlıyorum

POLİP çim mesajını yeni gördüm..evet sen deiyi biiyrsun kıprısşayı..bravo sana..

valla hava kapalı bugün..ama dün 19-20 gibiydi..bugün de aynı sanırm

meleğiminşlah sağlıkla alır..burada arkadaşta 2 ay eken doğum yaptı..31 haftalıktı
1400 doğdu..şimdi 9 aylıkken 11 kiloydu..tuna yanında minnak kalıyor :))

maytabım memo kaç kilo doğmuştu..merak ettim..ay sende zor zamanlar geçirmedin..hatırlıyorum

polip çim mesajını yeni gördüm..evet sen deiyi biiyrsun kıprısşayı..bravo sana..

Valla hava kapalı bugün..ama dün 19-20 gibiydi..bugün de aynı sanırm

bi yaz niyetim var gelecem oralara diloksum dilinizi severim ben sizin
ne yalan söylüyüm rumlarıda çok seviyom onlar bizi pek sevmesede
iyi sirtakide yaparım:KK64::KK64::KK64::KK64:
Porselen kırmayıda severim tam o havadayım :KK64::KK64::KK64::KK64:

Diloks hemşom sende gel kıı..

Yağmuru hatırlıyo musunuz, Sivasda çalışmaya başlamıştı.Annesi bize yakın oturuyomuş.İnşallah bigün onu da misafir ederim..

X