2008 Kasım Anneleri

bende severim geçen gişttiğimizde kayınvalidem yapmış bişey nokulmı dedi adı aklımda değil karadenize özgü bişey mayalı hamurun içine tahinli pekmez incirli cevizli iç hazırlanıp sürülüyormuş rulo yapılıp kesiliyormuş küçük küçük..süper olmuştu

Asortika yalnız benim kaynana çok titiz ve zamanımız çok kısıtlı.Biz trink öderiz canım.Ben anlarım esnafın halindende onlar anlamaz.Kocam ve kaynanam çok titizdir zaman konusunda.Biz peşin ödüyoruz zamanında da isteriz diyolar.Düğünümde böyle oldu, az daha ayrılıyoduk:KK43:(

bende severim geçen gişttiğimizde kayınvalidem yapmış bişey nokulmı dedi adı aklımda değil karadenize özgü bişey mayalı hamurun içine tahinli pekmez incirli cevizli iç hazırlanıp sürülüyormuş rulo yapılıp kesiliyormuş küçük küçük..süper olmuştu

GÜZEL OLUYOSa nokulun bende tarif vardı deniyim nazlım tahinde çok severim.iyi bi tarifim yok tahinli mayalı

yasom valla işine gelirse kaynananın biz zaman veririz o zamnada teslim ederiz kendimizi ona göre ayarlarız yani kendi bilir valla parayı nakit vermeniz değil önemli olan önemli olan bizden memnun kalmanız cnm

poliss ben mayali pogacalara tahini cok yaksitiriyorum azcik cevizle tahin super oluyor,yada hashasla karistiriyorum oyy canim cekti ama yapmam.bu ara cok yiyorum :)

anam sinekler giremez dedik çıkmıyolar maşallahları var vallahi:KK37:

yaa asorti sinek küçüktür ama mide bulandırıcıdır dimi evet bizimde midemiz bulandı artık az önce açık açık okuduğunun farkında değildi herhalde yüzsüzzz

yok artık yaaa bu kadarda yüzsüzlik olmaz yaa :90:

birileri kaşınıyormu bana mı öle gelio yaa arkidişler kihkihkih:KK37:

yine kaçırdım herhalde tühh:KK6:

Merhaba..

Bu imalı mesajlara bir son verelim mi? Yoksa ''Biz yazıyoruz siz gerekeni yapınız..'' mı diyorsunuz?

Konular da lütfen bu şekilde üçüncü kişileri işaret eden(ki bu bariz) imalı mesajlar yazılmasın..Amaç forumda paylaşımsa lütfen paylaşım yapılsın bunlara gerek duyulmadan...

Kadınlar Kulübü

poli hatun sende çörekleri güpletmişin ohhh..
ben hastayım ya hiç bişeyi düşünmeden yiyorum valla...
tadını alamadığım için çok gidiyor ..:))))

ben pek bişi yapmayı düşünmüyorum kocim çalışıyo yok oğluşumla takılırız o köpte deyip duruyodu köpte yaparım ayranla pilavımda var yeter bise

selam kızlar napıyonuz bakem

yorgunum yorggunum yorgunum da yorgunum
fizik ilk seansından gelldim kızımın nazıyla uğrşıyom şu diş bi çıksaydı çocuğun huyu suyu değişti tam dayaklık oldu diycem ama kıyamıyom zaten acısı var yavrunun diye sabrediyom

polip nerdeydin ne mabusluğu ne işler çeviriyon bacı

kızlar neler oluyor buralarda yine fransız kaldım yavvvvvv aydınlatın beni kardeşler ....

ben kimseyi ima etmedim kaşınma konusunda polipe arkadaşımdan bahsettim ayrıca kimse ile sorunumuz yok sevgili uzman size kim söylüyorsa bunları bir de o söyeyenlerin sayfalarına bakmanızı isterim lütfen.

X