2008 Kasım Anneleri

böhüüüüüüüüü valla korktum simdi..yasom ben kabul etmesemde yaslaniyorum kuzu,oram buram basliyor dokulmeye..

polipp bakalim sansima bi arastirimde doktoru artik.birde burda dolgu 1,5 milyar eski parayla:)

acaba tr ye gelmeyi beklesemmi,yada disim beklermi acep.

çilek geçmiş olsun sana da dişçi yolu gözüktü gibi desene

polip valla ben görmedim senin küfür ettiğğini geçmişş olsun canım

böhüüüüüüüüü valla korktum simdi..yasom ben kabul etmesemde yaslaniyorum kuzu,oram buram basliyor dokulmeye..

polipp bakalim sansima bi arastirimde doktoru artik.birde burda dolgu 1,5 milyar eski parayla:)

ohaaaa :KK53: burda 70 tl saçamlama len gel burda yaptırırsın aaaaa

Burda dis özele giriyor cok pahali yaa,Tun söyledi baktim 1,5 tl dedi..oda sadece dolgu,kanal manal bisiler yaparlarsa bütün servetin ialiyorlar:)
agriyana kadar gitmiycem,o parayla ben kendime ciciler alim ):))

agrirda dayanamzsim giderim ama tr yi bekleyemem.

Ben dişci korkumu yendim, 20 lik dişimi hatun göz açıp kapayana kadar elime verdi.Kadına yapışacaktım öpmek için ama ağzım uyuşuktu.Tavsiye ederim Ankaralı hatunlara..

Polipp bakalim sansima bi arastirimde doktoru artik.birde burda dolgu 1,5 milyar eski parayla:)

tr de yaptır kız paranamı yazık değil az sık dişini bişey olmaz iki duble at olmadı şaka şaka günah :KK9:

çilek geçmiş olsun sana da dişçi yolu gözüktü gibi desene

polip valla ben görmedim senin küfür ettiğğini geçmişş olsun canım

sağol fıstığım

günaydın fıstıklar...

iyi mi herkes...

çilekçimsenin mi dişin ağrıyor..offf sormayon 2 haftadır çekiyorum..düm bir tane kanal tedavisi oldu..haftaya da dolgu olacak...ama şuan feci ağrıyor...delirtiyor diş ağrısı..

geçmiş olsun sana..polip sanada..dinçerim senin demi valla benim de selinden sonra hepsi rezil oldu...n eypaçam bilmiyorum..

Dilekcim saol canim,sanada cok gecmis olsun.Bende hamilelikte hicbi degisiklik olmadi ne disimde ne vücudumda ama kalsiyum eksikligi hep vardi bende sanirim yavas yavas kendini gosteriyor.

ben 10 yil peynir yemesem aklima gelmez pöf.

Dilekcim saol canim,sanada cok gecmis olsun.Bende hamilelikte hicbi degisiklik olmadi ne disimde ne vücudumda ama kalsiyum eksikligi hep vardi bende sanirim yavas yavas kendini gosteriyor.

ben 10 yil peynir yemesem aklima gelmez pöf.

Kız peynirsiz , sütsüz olur mu? İlerde mecbur içeceksin, yiyeceksin.Hayat tarzı haline getirin bazı şeyleri.Mesela yoğurtsuz öğün geçirmeyin..Yada kalsiyum tabletlerden kullanın..Kemik erimesi de başlıcak ilerki yaşlarda.Bende felakte tellalı gibiyim:KK43:

çileko geçmiş olsun .. dayanırsın ya sen gel burda türkiyede yaptır...ağrı yapmıyor benimde kırıldı yazın, hala bekliyor dişçiyi ..aman yok ben girmiyim diş mevzularına....

dilek sanada geçmiş olsun canım... ç.abuk atlatırsın inş. ..

mucizem sanada kolay gelsin 10 seans da gçer inş. bişeyin kalmaz..

ben doğumdan sonra hergün sütlü kahve içşyorum..çok az kahve koyuyorum..ama süt içmiş oluyorum..inşalllah sütü öldürmüyordur kahve...

yasmin aynene yoğurt delisiyim...hele ki süzmee.peynir çok yerim..aramiyi ama dişler berbat ve çok üzgünüm..

dr yaşına göre durum feci dedi..ama ben selinde doğumdan sonra çok antibiyotik ve ilaç kullandım...biraz onada bağlıyorum..çünkü birden bire hepsi çürüdü

X