2008 Kasım Anneleri

benımde evın kapı pencere degıscek kombı pencere onune alıncak tesısat ısı var arkasınada boya yapılcak evın ıcınde esya var ve ben mayıs ayının sonuna gunum var hepsı bıtıcek benım koca neyı beklıyorsa en azından pencere değişce duzenlense offffffff

yasom sana yapmıcamda kime yapacem len delüüü
ıcır sizinkileride yapayım ben cnm kapı falan var bizdede imalatı kendimize ait ayrıca mobilya bölümünün mutfak banyo ne ararsan var bizde kapı pencere cam balkon geeeel vatandaş geeel

yasmin iyi ustalara denkgelirsen ev toz bile olmadan bitiyor bu işler.ama beceriksiz biri denkgelirse içine eder herşeyin
pencereler çatlasa 2 gün sürer sürmezde boyada 2 günlük iş özel bişey olmayacaksa küvet di balkondu 1 gün alsın kalanıda topladın yerleştirdin 1 haftada biter evin işi

ya benım gorumcemde yaptırdı 15 gunde hersey bıter demısler 3 ay surdu ustalar bugun gelıcez demısler ama oglene gelmısler ıse baslayınca su eksık demısler gıtmısler yanı boyle boyle surmus zaten bastan parasını vermıyceksın ustalara bende oyle surunursem dıye dusunuyorum
asotım saol canım bız PVC pencere yaptırıcaz cocuk odasını ıcıne aldırmayı dusunuyorum offf baya ısım

kızlar çok geç kalmayın yazın ustaların işi çok oluyor yetişemiyorlar uazadıkça uzuyor yakınlarda yaptırın daha sezon yeni açılıyor...

ımmmmm hindistan cevizli kurabiyrmizi yaptık pişiyor nasılda sabırsızlıkla bekliyorlar pişmesini...
sabahtan beri nım nım da nım nım biz özel pastalara felan nım nım diyoruz daha...:))))))

selam millett,polis gelmis hosgelmis..özlemistik seni...

saolun kizlarr valla bende uzuldum ama,insanoglu iste herkezin sütü ak diil malesef..

bu arada polipp inciri pek sevmedim ben tatlida:KK43: nebilim bol cevizli daha iyi olur sanki.birde üzerine
hindistan cevizini yakipta koydum iste o nefis oldu millet bayildi.ben beyaz beyaz az severimde..

hahah daaa gecmise bakcam ..

ıcırım anlatamadım zaar bizde hepsi var demek istedim zaten egepen bayisiyiz biz cnm egepenin sayfasına girersen bayilerimiz kısmında var zaten brillıfe bayilik var pidosan adokapı hepsi var bizde ordan oraya alma kırım döküm yer değişim hepsi var demek istedim aklınız olsun yardımcı olurum yani o bağlamda söledim cnm

ustalardan çok çekmiş biri olarak5 sene önce doğalgaz hattı döşenecek eve adamlar geldi 2 günde çıkarız dediler sürdü 1 hafta sonra oda duvarları kırıldı balkon kapısının biri iptal edildi duvar örüldü,pimapen yapıldı doş kapıyı bile tam günde dğiştirdiler düşünün tam 1.5 ay yaşadım onlarla evde nasıl uyuşuktular 1.5 ay sonra son öğle yemeklerinde hakkını helal et bacım yedik içtik aylardır dedi adam zehir zıkkım olsun diicektim az daha o kadar sıkıldımdı
en son bunların işi bitti badanacıları girdi eve .1 günde tüm evi boyayıp çıktılar alışık olmadığımdan şaşırdım kaldımdı:)))
bir dahada kolay kolay usta sokamadım eve .hamilkeykende hatırlayanlarınız bilir bi boyacı vardı evde 15 gün kalmıştı 5. gün kanamam olmuştuda sinirden eşim korkup ablasının yanına yollamıştı 10 gün kalmıştım orda.benim şansıma herhalde o yüzden diyorumki evde ustamı var derdin var:))

inciri normalde co kseverimde nebilim kekinde sevmedim iste,ama tarif güzeldi ve tuttu hepsi.ama itiraf edim en güzel yeri kremasi..

inciri normalde co kseverimde nebilim kekinde sevmedim iste,ama tarif güzeldi ve tuttu hepsi.ama itiraf edim en güzel yeri kremasi..

he krema öle yaw demiştim ya ben kekine üşenince peksimetleri ıslatıyom neskafeli şerbetle biraz ceviz serpiştiriom üstünede döküyom kremayı alsana incirsiz hemde çok basit tatlı
:KK39:

X