2008 Kasım Anneleri

off iki saat derse gittim geldim oğlanı yatırdım şimdi bişeyler atıştırıp çıkacağım

bende 13 ay emzirebildim beyefendi kendisi öyle istedi :)) yoksa benimde planım 2 yaşa kadar devam etmekti ama şükür napayım bu kadar emdi yaa

ben 22 ay boyunca emzırdım
emzırmeyı de ızınımde sureklı yanımdayken kestım
bırlıkte kestık daha dogrusu
ıkımız ıcınde ılk ıkı gun cok zor oldu
ama alıstık, alısmak zorunda oldugumuzun farkına vardık sanırım

sonra ayırdım odasını ama
sutten ayırana kadar odasını ayıramamıstım kuzumun
sımdı tek basına uyumaya alısmasını ıstıyorum ama kıyamıyorum nedense kapıyı uzerıne kapatıp cıkmaya

polis malum bizim kres is cikinca alistirayim cise diyorumda kendi kendime cok evhamliyim ben.bezli rahat tabi,ee simdi ilk zamanlar filan disardayken diyverirmiki cisim var diye?

yada dediyse bile,tamam dur gidelim laavaboya dedigimde tutarmi yoksa cisler forami? :)

ayy simdi bunlara taktim iyimi,havalar artik burada iyilesiyor tatile gelmeden biraz alissakmiki diyorum krestede iyi olur cünkü.

çilek ben 1 hafta evde durdum çıkarsakda hep dışarda takıldık yazdı zaten kimsenin evine gitmedim mahcup olmayalaım diye.ama bi gün çıktık arabadayız ev geliyoruz baba çiş dedi babası duramam burda dedi in paspasın üstüne işe dedi bende öle kalakaldım yap oğlum istiyorsan dedim sıktı eve kadar yapmadı.arkadaşlarımdan pet şişe taşıyanı duydum acil durumlarda içine yaptırıyolarmış ama arda asla işemez onun içine ben taşımıyorum.çileğim abartılacak bi yanı hiç yok kız 10 gün sürüyor çatlasa. ki o vakitten sonra kaslarının falan çocuk farkına varıyor.yani benim bi arkadaşım bizi görünce aşka geldiki annesi sen gelde burda ben alıştırıyım diyordu onunkide 10 günde alıştı.kreşe gitmeden bitir sen o işi niye bekledimki ne kadar kolaymış demezseniz bende noluyum:KK9:

ben 22 ay boyunca emzırdım
emzırmeyı de ızınımde sureklı yanımdayken kestım
bırlıkte kestık daha dogrusu
ıkımız ıcınde ılk ıkı gun cok zor oldu
ama alıstık, alısmak zorunda oldugumuzun farkına vardık sanırım

sonra ayırdım odasını ama
sutten ayırana kadar odasını ayıramamıstım kuzumun
sımdı tek basına uyumaya alısmasını ıstıyorum ama kıyamıyorum nedense kapıyı uzerıne kapatıp cıkmaya

Lorem tam kapatma kapıyı , biraz açık bırak.Ben öyle yapıyom 8. ayından beri:KK52:

off nebilimm pimpirikliyim ben,yanimda bez tasirim zaten.lavaboya yetisemezsek ona yaptiririm..aman nebilim kasildim simdiden.

ben devamlı evde olsam alıştırırdım aa evde değilim ananeiz de o kadar üstüne düşmüyor tatil olsun sen ilgilen diyor yanaşmıyor bu işe mecbur bekliyorum bende

Benimkide evde benimle tuvalete giriyo, çişini yapıyo.Kakasını yapmıyo.Gözümüzün içine baka baka kaka yapıyorum diyo.Babaannesinde hiçbirini yapmıyomuş:KK43:

bende eylulumu 17 ay emzırdım tam zamanında kestıgımı dusunuyorum yaza gırmeden azılar cıkmadan o ısten kurtuldukk sımdıde bez bırakma ardından da oda ayırma var esım ıstemıyor bende odasına alısmasını ıstıyorum yazın cıs ıcın calısıca odasınıda bırden ayırırsak etkılenır dıye dusunuyorum kısa dogruda odasını ayırırım artıkın

kızlar evde olmakla çok alakası yok bence ya çocuğunda istemesi azcık bilmesi gerekiyor ne bileyim.. ben kaanı bir kere açık bıraktım oda çiş der hep yapınca ama dedim ya kakasını halıya yaptı sesi çıkmadı arkamı dönmemle o sahneyi görmem bir oldu.. kerem zaten çilekonun kzu gibi dötünde bir ton çişle mokla gezer banamısın demez değişmezsen.. rahatysız olmuyor gibi çok nadir bezini getirp değiştir dediği aman kaanda 5 dk durmaz yapar hemen değişiriz... çocuktan çocuğa fark var yani...

bir daha dnenemye kalkıcamda dediğim gibi azcık ısınsın ortalık sonra evdeyiz zaten inş. benimkilerde çabuk alışır...

az önce öyle bir uykum geldiki uzandım bunlar oynarken kerem kaç kere geldi sonra oda gidp yastığını almış uyumuş :)) sütkolik kaana süt verdim hala uyumadı..
yemeğim yok mutfak karşıtı biraz odada onlar toplanacak...
menüde pırasa var bugün.. başka bir çorba düşünüyorum kaan beye makarnada var yeter ...

walla bende azıcık çingenelik var ne yalan söylüyüm pismiş temizmiş çıçmış batırmış aramıyom kurcalamıyom.belki o yüzden çocukda hiç kasılmadı
geçen sokakta ağzından sakız yere düştü aldı attı ağzına benim koca çocuğa baksana ya dedi bende ne diyecektim dedim üfleyipde alsan çocuğum dedi deli ıslak sakızı üfleyip alcakmış
:KK9:

ben kaçıyorum şekerler kursa gidiyorum öpüldünüz inşallah kuzlarımız eb kısa zamanda ve kolayca bu işin de üstesinden gelecekler

ben her zaman ıtıraf etmısımdır hem mıymıntı olup hem de tembel oldugumu
he bır de
nazlı
kaprıslı
ana kuzusu
koca kuzusu
sureklı hasta
azıcık delı
azıcık cadı
kararında sevımlı
bıraz da nemrut
........