2008 Kasım Anneleri

bende kuzuların karnını doyurdum hayret bugün beni pek üzmüyorlar yeme konusunda şehriye çorbasına zeytinyağlı kerevizi robotta çekip ekledim kuzulara içirdim akşama da inş. bişeyler yerler...

ıcırım inatçısın bu konuda belli ama boşver o adamı zaten aha sana sölüyom birkaç güne kalmadan o gelip seninle konuşmaya başlıyacak çünki ilk bağıran o olmuş hatasını anlar zaar..

lorem azda olsa dinlenmişin:KK75:

çileğim hep öyle olur aksi gibi inş. benimkilerde azcık uyurda önce şu iki sineğide halletmem lazım ne çok sinek var yaa sabah beridir postalıyoz geri geliyorlar.. çöpte yok çok oldu apartman boşluğundaki büyük kutuya koyalı kapağı kapalı onunda...

almiycim zatii ama deli kari :KK47:

ya sizin böcükelr günde kac ögün yiyor yemek?

aur cuburu saymayin,benimkisi sapitti iyice bisiy yemiyor ...

ohh afıyet olsun kuzulara
alısverıste bende alıım su kerevızı salatasını yaparım daplarınında corbaya katarımm
anlata anlata bıtıremdım nazlımoo benıde ımrendıırdın

uyumadan evel ya dilim yada corba iciyor ama annem cok kiziyor yalnizca süt ver,obez etcen cocugu diye.bisi ydiyin laaaaaaaa:63:

sabah kahvaltı yapıyor
ogle yemek yada corba
aksam bızle beraber yemek yıyor
aralarda meyve ,yogurtmeyvelı, cıps fındık fıstık ne varsa ıste yıyor
gece yatmadan oncede ballı sut ıcer veya buskıvılı

ya ııyı yıyor ıstahıda fena degıl ama cok hareketlı kızkardesım bıle dıyor hıc yerınde durmuyor dıye

ay ne yapım ıcırım bunlar yesin diye nelere kafa yorar oldum..:)))

çileğim senin kuzunun seçme huyu yokmuş maşallahı var obez olmaz merak etme öğünlerde yiyor abur cubur her çocukta az çok var...

benim kuzular günü tek öğünle yada iki öğünle atlatıyorlar bazen sırf sütle akşamı ediyorlar ama hiçte belli etmiyorlar resimlerde değilmii.... kerem 12,5 du 132 olmuştur belki kaan 16 küsür ama kemikleri iri anası gibi çok seçici ama tosunum yişyen çocuk gibi dudruyor ama sabah kahvaltıda peytnir yumurta yemez ya gözleme ya tost krep seveceği bişewyler yapmaya çalışırım yedirmek için bazen onlarıda yemez ama bugün azcık tost yediii kahvaltıda arada portakal suıyu içtiler üstüne birde çe7yrek portakal yediler öyle beni cırlattılar suları akıta akıta..:KK43:(( işde 1 saat öncede şehriye çorbasuı içtiler sebze püreli..:))) akşam kuru var yanına pilav yapıcam ama pilavıda yemiyorlar kaç zamandır belki yesinler diye makarna yaparım yine peynirli...

daha doğrusu kaanın bizmle sofraya oturma huyu yok sevmiyor nedense çocuk ona özel tabakla verilecek keyfi olur beğenirse yiyecek...:KK43:(

3 ana ogununu yıyor
aralarda da meyve ve yogurt yıyor
ama yeme mıktarları az
yıne de ustune gıtmıyorum kendısı bılıyordur elbet acıktıgını ve doydugunu
ama seker ve tuz tuketımıne dıkkat edıyorum nedense

yeter cılegım napıyorsun ben eylulu zorlamıyorum yemekıserste yıyor zaten hıcbırsey vermıyorum aralardakı ıyıce acıksın dıyee sonra gelıp kendı coba ıccem dıyor ne varsa yedırıyorummm

hepsi bi alem bunlarin yaso yaa.aksam bizimle oturuyor deniz yani oturmak zorunda cünkü baba gelmeden vermyorum yemegini ben.oda alsiti bekliyor babasini,han ialissin aksam yemegi duzenine diye.

yemek secmiyorda az yiyor sankiya,birde hic oturmuyorki kipir kipirr inan 10 dakika oturdugunu gorunce gidip kontrol ediyoruz hastami diye.neyse saglik olsun hepsi boyle demekki.

bizde 3 yada 4 öğün ne kadar yiyeceğini o ayarlıyor.abur cuburla arası yok 8den sonra yedirmem pek bişey hoş oda istemez sadece patlamışmısır bide meyve gün biter

eylule ben her yemekte ayrı tabaga koyuyorum ne yedıgını bılıyımdıye koyuyorum ama neden se ya benım tabagıma yada babasının tabagına saldırıyor bızım gıbı yemege calısıyor
yumurtanın ustune ekmegı atıp ekmekle yemeye calısıyor

ben cıkıyorum kızlar
pzt.gorusuruz

abur cubur bizim su,cubuk krakeri cok sveiyor birde patlamis misiri.

cips ortalikta varsa yiyor,yoksa istemiyor.cikolatada oyle.nutellayi tanimiyor hic kuzum..

ben uyumadan yediriyorum ama annem kiziyor,yedirmim bari.

bu arada sutune surekli su karistiriyorum allahtan gece uyanip sut itsteme isini birakti ama hala

suluda olsa iciyor.ne zor be cocuk buyutmek.

daha dur ıkıncıyı buyuteceksın cılek hatun

bızım aburcubur kulturumuz genelde cubuk kraker ve meyve haa bır de sutas meyvelı yogurt nadıren
onun dısında pek aburcubur bılmıyor
benım yaptıgım kurabıylerı yedırıyorum bazen aksamları yemekten sonra
ama kıvıyı cok sevıyor ama ona da doktor gunde 2'den fazlası yasak dedı

meyveli yogurt sevmiyor deniz,evde mayaladigimdan yiyor hergun bir kase bu hic degismez bizde.

amann loree benlik isler diil ama neyapalim kader:)))))))))))

valla aslında benlık de degılde
onlarsız bır hayat dusunemıyorum allah muhafaza

meyvelı yogurt evde hergun yemıyor
ama dısarı cıktıgımız zamanlarda alıyoruz
o da bılıyor zaten dısarıda soruyor bazen anne yogurt nerde dıye

ben hazır meyve sularından veriyordum yazın bura çok sıcakken alıştılardı.. şimdi dr. deyince bıraktık arada gofret felan alıyor babamı ondan yiyorlar patlamış mısır benimkilerde seviyor birde haşlanmış mısırı seviyorlar hani marketlerde mısır bardağı varya ben evde yapıyorum onlara.. çikolata genelde sabah çokokrem olarak yerlerrse tabiii kaan yiyor arada yada süpriz yumurtadakşi çikolataları yerler sütlü tatlılara bayılır ikiside...
cips ve büyük çikolatayı kendim canım ister bizimkinden otlanırlar azcık...
ha birde değişik bisküviler alıyor babamız çaya batırıp yemeyi seviyor kaan...

neyse ben gıdeyım anacıgıma
kuzumla azıcık balıgı yıkama seansında cosalım

herkese ıyı bır hafta sonu dılerım hatunıceler
kendınıze ve kuzularınıza cok ıyı bakın
herkese ıyı aksamlar

X