2008 Kasım Anneleri

Olllleeey :)))))))Bu adam adam olacak herhal.Hafta ortası gelemediğimiz günü yarın çalışacaktık.Gelmeyin, çoluğunuz çocuğunuz var dedi.Şok şok şok..Ay inanılmaz sevindim:)))))

Son düzenleme:
ooo yasmin hadi balımmm nasıl olmuşta insafa gelmiş senin patron kafasına bişey düştü herhal...:)))
sevindim haftasonu kuznla geçir vaktini dinlen..

hadi kızlar hepinize iyi akşamlar, iyi hafta sonları... yemeğim pişti pilavımıda koyayım acıktım valla...

nazlımo benımde gozlerım oyle olmustu babacıgım sabah gozlerıme maske yapardı cok ıyı gelırdı

yasmınım cok sevındım canım benım agacımı unutma lutfen tmm mı haber ver sekerımmm

nazlımo benımde gozlerım oyle olmustu babacıgım sabah gozlerıme maske yapardı cok ıyı gelırdı

yasmınım cok sevındım canım benım agacımı unutma lutfen tmm mı haber ver sekerımmm

Canımcım pazartesine kalır o iş.Benim evdeki pc ağır, bazen yayınlamıyo ana sayfada.Aklımdasın:)

Nazlım sağol, afiyet bal şeker olsun..

Herkesi öpüyorum, çok güzel bir hafta sonu diliyorum..İyi akşamlar

haha amma rahatladım kendimi akşamdan beri kötü hissediyordum sizinde benden farkınız yokmuş demekki anormal değilim

yasmin senin için gerçekten çok mutlu oldum oglunla fazladan 1 gün negüzel.

eşin için de bence öyle düşünme bence heerkesin iyi ve kötü tarafları vardır.seninkinin de başka iyi yönleri vardır.birazda alıştırmaya bakar sen çok becerikli herişşe yetişen bir hatunsun ona fırsat tanımıyorsundur onna diyene kadar zaten yapıyorsundur bazı insanlar kendiliğinden yapmaz illa dürtüklemek lazım benimkide genelde dürdüklene dürtuklene bişiyi kendine görev edinir bazende şaşırtır değişik bu erkekler

gunaydınlar
herkese ıyı haftalarrrr

ben guzel bır haftasonundan cıktım
dun kuzumu parka goturup cok yorulsam da o mutlu oldukca dınlendım
keyıflıydık cok sukur
ne alemdesınız

Günaydın kızlar.Cumartesi günü kabus gibiydi.Diyetisyene gittim, verememişim.Şok diyet verdi.Kadın doğumcuya gittim ordan.Çünkü 1 ay zamanında diğer ay 5-6 gün geç kalan bir regl düzeni oluştu. Ultrasona girdim.Polikistik over oluşmuş.Yani gelişmeden biriken yumurtalar Bir tane gelişmiş.İki yumurtalıkda da var.Hormonlar bozulmak üzere.Kilo verip, doğurmam gerekiyomuş.Doktor biran önce hamile kal, ilerlerse çocukda çok zorlanırsın dedi.Ne yapacam bilemiyorum.Başlıcam sanırım.Kocama sordum sen bilirsin diyo.Kim bakacak? Anıl istemiyorum diyo( Dünde doğumgününe gittik oğlumun arkadaşının.Kalabalıktı, oynadılar çocuklarla.Sonra kuzenlerine götürdüm.Hepsi bir aradaydı.5 Bebe beynimizi yediler.Anıl dün istediği gibi birgün geçirdi.Bense elimdeki işi yapmak için gece 1 e kadar çalıştım.

yasmınım hersey de bır hayır vardır canım
bence hıc bekleme hemen bır haber ver bıze tez zamanda
ınan duzenı oturttuktan sonra zorlanmazsın

benım mısafır gecıkınce bende oyle sandım
ben ucbucuk atarken kocam gobek atmaya basladı
sırtımı sıvazlayıp herseyın ustesınden gelırız dedı
ama bu sabah belırtılerı aldım cok mutluyum

Çok istiyorum ama korkuyorumda

günyadın kızlarrr yasmin haftasonu iyi olmuş yaw fazladan 1gün hastalık muhabbetinede sevinsemmi üzülsemmi bilemedim vardır bi hayır.

passin sen artık seneye verirsin haberleri sanırım acele etme yaşın küçük daha 3lersinde sen

yaw kızlar sağ karın boşluğumda bişey batıyo eğilip kalkarken sanki bişey yerinden çıkmışda oralarda geziniyomuş gibi ne olaki

yasmin muayene nasıl oldu kadın doğumcuda alt üst ultrason bende gitcemde korkuyorum

Polipe hatun acıdı yaaa.Önce rahim ağzı muayenesi yaptı.Güzel dedi.Sonra malum ultrason için gerekli işlemi yaptı.İlki çok acıttı.Ultrasonda yumurtalıklardan atılıp olgunlaşmamış bir sürü yumurta gördü.Bu olmadı işte dedi

günaydın hatun kişiler güzel bi hafta diliyorum
yasmincim geçmiş olsun canım bende senin üstesinden gelebileceğini düşünüyorum canım bencede çalışmalara başla hemen
polipe geçmiş olsun canım sağ karın boşluğunda apandist ve safra kesesi var bildfiğim kadarıyla
git bi doktora ultrasona gir bence ihmale gelmez
iboyu duydunuzmu kızlar geçmiş olsun onada şaşoırmadım gerçi bekliyodum böyle bi durum sol tarafı tam felçliymiş doktoru konuştu şimdi pisi pisine bişeyler oluyo insanlara bu ülkede
benim cumartesimde kötü geçti hatta dün öğleden sonraya kadar kötüydü diyebilirim vasattı yani kötü demiyi,mde
adamla falan kavga ettik bi ton ağır laflar etti bende konuşmamamla cezalandırdım onu aklı sıra o beni cezalandırdı ama dün gördü kim kimi cezalandırmış

duydum ya iboyu hayranı falan değilimde yinede sabah fıratı koydular haberlerde sızladı benim burun kemiği yine.
sen iyileştinmi maytap sigarasızlıktanmı sarıyon kız millete

Maytabım başlıcam sanırım.Gülizim ahretimde çalışmalara devam ediyo.Beraber büyütürüz ne yapayım:)

İboyu bende duydum.İnsan canı işte üzülüyosunda , su testisi su yolunda kırılıyo.Allah huzurumuzu bozacak kadar para vermesin.Kimbilir sebep neydi...

polipe sarıyomuyum kız gayet mülayim duruyorum aslında bana göre
ya bazen de benim burnumun direği sızlıyo çok özlüyorum içmek istiyorum:))ama sonradan diyorumki adam içmiyo sende içme miss gibi kokuyon işte evinde miss gibi kokuyo paran cebinde kalıyo diyorum sabah bayırı tazı gibi tırmandım eskiden dilim bi karış dışarı çıkardı daha 10 gün oldu işte aslından görüyorum faydalarını ama kendime pek güvenim yok doruusu başlarım ben yakında
hala öksürüyorum bu aradaköh köh şeklinde

amannnn ısler bır bastırıyor bunalıyorum bazen
dun parkta hamlamısmıyım ne bacaklarım agrıyor
malum cocukla beraber kaydırak tepelerınde gezıyordum
hoplamalar zıplamalar bende de aynıydı

maytabım baslama be guzelım yaww
ben baslarım da deme kendı kendıne
bılıyorum bırakabılırsın

yasmınım bırdaha kı aya haber beklıyorum

Kafam çok karıştı, başlıcaz çalışmalara sanırım.Koca gereği neyse yapalım diyo.Annem baskı yapıyo yap diye.Kaynana geldi 60 yaşına.Amaan en kötü bakıcı tutarım anasını satayım.Düşün düşün kafayı yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…