2008 Kasım Anneleri

Canlar bende dün prenses tatlısı yapayım dedim.Muhallebisini cıvık yapmışım.İçine piknik bisküvi koymuştum.Borcama dökünce baktım cıvık cıvık.Hemen damla çikolata atıp küçük kaselere böldüm.Çok güzel olmuştu.Uydurmasyon:))

Çileğim o filme bir arkadaş gitti güzel diyo.Mesela 72.koğuşu beğenen birine rastlamadım..Özcan Denizi filmlerde izlemek, sesini duymaktan daha güzel..Asmalı Konakda karizmaydı .Severim filmlerini..

karılar selam 3 gündür bugün biraz gözümüz açıldı eşimle komada yatıyoz cumadan beri.arada o kalkıyo karnımızı doyuruyo arada ben kalkıyom doyuruyorum çocuklarda başımızdaydı durmuyolarmış yukarda:/ bide dün tavuk almış gelmiş malum şahıs size hastalık hediyesi aldım dedi iyi güzel koydum ocağa haşlansın dedim suyuna çorbayla pilav yaparım yeriz diye düşünü
rken bende yemeye gelicem tavuktan dedi .ve ben bir kez daha Allaha dua ettim kiii şu kadını elime düşürme benim!!!ya zaten yaptığıda yenmiyo da biz ayak üstü bile bişeylerle geçiştririken bide yemeğe misafir gibi geldi gitti .
neyse aman ya
eşim bugünde evdeydi şimdi cenazeye gitti arkadaşı öldü dün böbrek hastasıydı .inşallah yarına daha iyi oluruz keçi gribi adının hakkını veriyo doğrusu.ben böyle düzenli ilaç içtiğimi bilmem ona rağmen geçmedi bi türlü .neyse azıcık daha uzanayım unutmayın beni:))

gööremediniz yasmin görürsünüz inş:)

maytap çok geçmiş olssun ben o griple birlikte zatüre oldum valla çok zor bu keçi gribi

Geçmiş olsun Maytap kadın.Kaynanan ayakta görmek istiyo seni elllaaam..Senin o hasta halini görünce mahvoluyo:)) Eşinin arkadaşına da Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına da sabır ve sağlık versin. Çok genç olmalı..

kızzz hastalıklı zamanı gormussun sen benım o zaman
dur ben sana arzı endam edeyım de gor barımmm
pehhhh

maytabım canım gecmıs olsun
tavuk almıs kı yemege dıye barı kalk ben de nasıpleneyım dıye teyzem
esının arkadasına allah rahmet etsın canım
ben de tırsıyorum bu kecı grıbınden

maytabim gecmis olsun canim..

yaso 72.kogus ne olursa olsun yavuz bingöl icin giderim ben.ayhh cok severimde.

bakalim yarin koca bakcak oglana ben gitcem,o sevmezmis özcani sacmalama ben gitmem o filme dedi!

israr etmedim zati.

benım koca da ya sonra ıcın aynı seyı soyledı
ıkısını de sevmıyorum ben dedı
denız cakır'ı nasıl guzel buluyorlar sasırıyorum da dedı
hıc bısı demedım
ben cd alır evde ızlerım

mucızem profılıme gel canım

yoooh bee nerde o gün adet oldum o yüzden hala sinir alma operasyonuna geçemedik ben onunkileri aldımda benimkiler hala yerinde maşallah bir-iki güne kalmaz alınacak :KK23:
okuduğum konularda bir tek bunu çözemedim valla beyazım bi düş buralara da onun sinirlerini nasıl aldın lennn valla anlamadım:KK25:

bugün çok yoğundum sabah az bakındım da sonrasında çıkamadım vitrine kusura kalmayın
sabah beri ağzımda bii şeker tadı dilimde bir şarkı

kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı
bitsin artık bu hasret kavuşalım gayrı :KK24:

maytabım geçmiş olsun fatşhe derken ailece düştünüz yataklara aman diyimmm :KK53:

X