Günaydın hatunlar.Dün soğuk almışım, ilerlemez umarım.İlaç alıyorum.Şimdilik iyiyim şükür.Sabah Anılın ağzında koku vardı.Boğazı enfekte oldu sanırımGelelim dün akşama.Kocaylan buluştuk tiyatronun önünde 7ye doğru.8 De başlayacaktı oyun.Lokantada bişiler atıştırdık ,oyuna girdik.10,30 gibi bitti.Komedi oyunuydu ve fena değildi."Kaç baba kaç" ismide..Koca 20 marta bilet almış tiyatroda. Onun adı da "Sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun":))))))
yasmin sevindim akşamın iyi geçmiş.boğaz enfekte olunca ağız kokusu olurmuydu yaw.ben geniz eti koku yapar diye biliyom ama içini ferahh tut olmaz bişey inşallah
filmlerden bahsedilmiş 72.koğuş benimde hoşuma gitti ama hülya var sırf onun için izlemem sanırım dvd sinide alsam.yavuz bingölü bende çok severim kısmet
özcan asmalı konakta doğdu ve orda öldü benim için sonra ekranda hiç çekmedi benii
ama sırf mehmet günsur için aşk tesadüfleri severe gitmek isterdim.hatta arkadaşımın biri teklif etmişti kız kıza gidelim öle baqkalım demişti.onun niyeti kötüydüde gidemedik
Selam kızlar girdim nete pc mause bozuldu .beklemedeyim telden giriyorum su an
Yasmin gecmis olsun.betulunde
Burnu çok tıkanmış zor nefes alıyor kuzucuk
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
dünya üstündeki işlerin %65ini yapmasına karşın dünya servetindeki payın yalnızca %1ine sahip olan hemcinslerim hepimize daha aydınlık günler dilerim
Mucizecim geçmiş olsun.Kış bitmedi gitti.Tam bahar geldi dedik, biraz neşelendik ama fosss..Her yer kar altında burda.Akşama da buz olacak Sabah zor geldik..
demek sizin oralar kar altında biz de sabahtan beri havada uçusan üç beş kara seviniyoruz betüşle
benim kızz kardan adam hasretiyle yanıyor bir buluşsalar ondan sonrada hep güneeşş olsa gezsek hastalıklar bitse oyyyyyyy ne güzel olurdu
slamlar hatunlar totom donuyor resmen sabah gec kalktım hatta ıse gıtmesem mı acaba dıye pek dusundum ama baktım pencereden hıcbır sey tutmamıs bugun ıs asılmaz kızım dedım hazırlanıp geldım ıste