2008 Kasım Anneleri

yoooh bee nerde o gün adet oldum o yüzden hala sinir alma operasyonuna geçemedik ben onunkileri aldımda benimkiler hala yerinde maşallah bir-iki güne kalmaz alınacak :KK23:

hoşgeldin beyazmelek
sevindim müzakereler olumlu sonuçlanmış.olur arada ya olmalıda takılma fazla.kolay değil en çabaladığımız dönemdeyiz baba evinden sonra emeklilikten önce tam bu dönem hem duygularımızın hemde yoğunluğun tavan yaptığı günlerimiz.çalışıyoruz yatırım yapıyoruz çocuk büyütüyoruz ileride bi çocuğumuz daha olursa ne oluru düşünüyoruz
aşk şiirlerde şarkılarda güzel geliyor sokaktaki liselileri kıskanıyoruz (ben en azından öyleyim)evdi ailelerdi şuydu buydu derken geriliyoruz.en yakınımızdakilerle seviniyoruz arada dövüşüyoruz dibini kurcalama ayrıntılara takılma
kendinede iyi bak inan daha iyisi yok en iyisi benim koca fikrinden şaşma böyle hayat daha güzel:76:

Çileğim Beyaz hatunun kara günlerden sonra aydınlığa çıkmasını konuşuyoz.ŞÜKÜR o bari yaşasın biraz.Bizde 6 ay gece, 1 gün gündüz sonra hep geceeeeeeeee:))

cok takip edemedim beyaz kafanin yasadilklarini,ama anladigim kadariyla baris olmus.sevindim..

polisss kizim iki dakka firsat buldum daldim iste,selamsiz sabahsiz gibi oldum ama:)

selamünaleyküm arkadaslarim nasilsiniz?

vaaay poipem öyle bi yazmışın ki psikolog kimin hatunsun kııı :KK1: bende sinir minir kalmadı hepsini sen aldın,aynı düşünüyorum seninle bundan sonrada düşnreyim bari :KK60:

ben kaçıyorum çeli,ğmde gelmiş hoşgelmiş derse geç kaldım yasminim o gecleri aydınlatırız biz yavrı endişeye mahal yok

hadi byeee şekerler öptüm sizi

vaaay poipem öyle bi yazmışın ki psikolog kimin hatunsun kııı :KK1: bende sinir minir kalmadı hepsini sen aldın,aynı düşünüyorum seninle bundan sonrada düşnreyim bari :KK60:

ben kaçıyorum çeli,ğmde gelmiş hoşgelmiş derse geç kaldım yasminim o gecleri aydınlatırız biz yavrı endişeye mahal yok

hadi byeee şekerler öptüm sizi

Güle güle güzel arkadaşım:):KK55:

kız polıpe ıkı arada bır derede yaptın yıne dedıkoduyu beyazın arkasından

cılegım hosgeldın

ıslerım yogundu bugun
nedense ben mı bıtıremıyorum ne bıtmedı ıste
basım da agrıyor
bu havalar yanı soguk ama sert ruzgarlı havalarda alnıma bır agrı yapısıyor kalıyor oyle

ben yazıncaya kadar herkezler gitmişşş:95:

bende gitcem şimdi yasmin tekbaşına kalcan sen burda korkmassın dimi korkmassın dimi korkma korkma
fatmagülün abisi moduna girdim..:KK9:

ne yiycez yaw akşama

kız polıpe ıkı arada bır derede yaptın yıne dedıkoduyu beyazın arkasından

cılegım hosgeldın

ıslerım yogundu bugun
nedense ben mı bıtıremıyorum ne bıtmedı ıste
basım da agrıyor
bu havalar yanı soguk ama sert ruzgarlı havalarda alnıma bır agrı yapısıyor kalıyor oyle

kız burdadır diye dedimdi ama gitmiş aman Allahın bildiğini kuldan mı saklıycam :KK9:

severse soldan silerse sağdan inerse hopppa dönerse gözüümmm
ne diyo gı bu gülşen kilodun altına çizme giymiş hay fıslıyım saçlarıda eskimiş cindy bebekler gibi benim ev sildiğim paspas bunun yanında fönlü kalır peeahhh:KK53:

ne dıyon kıııı
radyomu dınlıyon yıneee

ben aksama patates mantısı yapıcam
hındı kavurma ve koy erıstesınden yapılmıs kıymalı benım uydurdugum bır corba eslıgınde yıyecegız

ev de üç cocukla başetmeye çalışıyoruum

komşunun evinde temişlik var veletler bizde

bende temizlik olunca betülü bende onlara gönderdiğim için borcumu ödüyorum

yasmin ben aldım yüzüne bakmıyor hele şarkı soyleyince henmen susturuyor

Kizmayin ziyaretcilerimizi,onlarin asil görevleri bu.Gün boyu izlemelilerki burayi herseyden haberleri olsun,malum müzevir müzeyyende sutlandi:)) e simdi nerden haber alcaklar.....

balik var bizde bu aksam,fileto aldim kizartcam,yanindada uyduruktan bisiler iste.

yarin sinemaya gitcem özcan denizin filmine,giden varmi nasilmis:)

Kizmayin ziyaretcilerimizi,onlarin asil görevleri bu.Gün boyu izlemelilerki burayi herseyden haberleri olsun,malum müzevir müzeyyende sutlandi:)) e simdi nerden haber alcaklar.....

balik var bizde bu aksam,fileto aldim kizartcam,yanindada uyduruktan bisiler iste.

yarin sinemaya gitcem özcan denizin filmine,giden varmi nasilmis:)

oo afiyet olsun
bana sorma biliyon evden işe işden eve ruhsuzum ben
yasmine sor o çok sosyal tiyatro opera herşey onda

pasin afiyet olsun gıı tv izliyom arada klip mlip

mucize salıverr hatta koyuver gitsin bi wolkman tak kullağına çocuklarıda rahat bırak

hadi ben kaçtımmm

mucızem onemlı olan manken gıbı olman degıl
onemlı olan ısmını hatırladıgımda bende bır profıl olusturman
pc dılıyle konusmus gıbı oldum ama ıste oleee

X