2008 Kasım Anneleri

günaydın yurdumun nadide kalmış kasım anaları
berbat bir hafta sonundan sonra gene yeni bir haftaya başladık
Allah sonumuzu hayır eyleyeee:KK42:

herkez yoğun galiba bende öle:KK43:

haftasonu yasminden aşka geldim platese başladım dün daha fenaydı anlatılmaz karnımdadaki acı.sanırsın bi temiz dayak yemişim ama bugün daha iyiyim çok hamlamışım otur otur

Ya bende yarım kilo almışım.Su toplamışım ama 200 gr yağdan vermişim.Diyetisyen regl olduğun için dedi.Moralim bozuldu yinede.Bu kilo almak değil dedi.Kar yağıyo burda da, nasıl yürücem.Akşamda tiyatroya gidecem, Anılla ilgilenirim sonrasında.İşler kesat bu ara polipe kadın..

Mrs.Dinçer günaydın..

ya bende yarım kilo almışım.su toplamışım ama 200 gr yağdan vermişim.diyetisyen regl olduğun için dedi.moralim bozuldu yinede.bu kilo almak değil dedi.kar yağıyo burda da, nasıl yürücem.akşamda tiyatroya gidecem, anılla ilgilenirim sonrasında.işler kesat bu ara polipe kadın..

Mrs.dinçer günaydın..

yarım kiloda neymiş ben sabah 56 akşam 59 oluyom.3kg su nereme toplanıyor bi anlasam:97:

hayırlı hafftalar cumlemize inş,
ne olduğu belirsiz ama benim açımdan bereketli bir haftasonundan bol işli bir haftaya başladım bende

nasılsınız güzeller iyisiniz inş.

yasmin sende ben gibi uykununu alamıyon canım benim koca 5 saat uyusun yeter çivi gibi olur ama ben 8 saat uyuyum yine yetmez.anılcık giderek sana düşkünleşiyor herhal yasmin.
yasmin arada bir insan diyet yaparken bunalıma ggiriyor motivasyonu düşüyor dr sana yine bir motive çalışması yapsın.birde ödül vermiyormu mesela benimki sütlü tatlı veya bir parca çikolata yada yemek istediiğim fakat yasak olan şeylerden bir barça veriyordu ,sende iste.ha bu arada bende 1 kilo daha eklemişim fazlalığıma ama bende başlamak isitiyorm yeniden diyete.

zeyna pek umutsuz gördüm seni

polip kız şimdiden faaliyet çalışmalarına mı başladı seninki elişi kağıdı falan.maşallah

lore sen nasıl oldun toparladın mı accık kendünü

mucızem daha ıyıceyım canım saol
doktor tetkıklerımız hala devam edıyor
cok kasıldıgım ıcın bahsetmemeye calısıyorum ama henuz sonuclanmadı

bu arada hafta sonu kk aklıma gelınce ne dustu aklıma bılıyormusun
ben senı hıc gormedım mucıze
gordum de ben mı hatırlamıyorum bılmıyorum ama gozumun onunde bır suretın yok
bu su anlama gelıyor kı foto gormek ıstıyorum :KK9:

Kar devam ediyo, çıkamadım dışarı:KK43:(

Mucize hatun ödül mödül vermiyo.Kilo almış değilsin, suyu her zaman kolaylıkla verirsin.Zaten regl durumundasın dedi ama üzülüyorum aç kalıpta kilo alınca..5 Kilo daha versen yeter dedi.62 den aşağısı yüzünü bozar dedi.Yarısındayım henüz diyetin.(

allah daha iyi etsin lore,güzel sonuçlar alacaksın inş.

nerden geldi aklına kı napcan benim bet yüzümü görüp bak şimdi nasıl kötü oldum.geçinip gidiyorduk işte suretsiz suretsiz:KK17:

yasmin herkez ayy nekadar zayıflamışsın diye söylediklerinde bütün bunlara değecek süper olacaksın süper

mucizem gelmiş hoşgelmiş
sorma mucizem ev içinde hiperaktif bi çocuğu nasıl zaptedersin heryer kuru boya pastel boya oyun hamuru elişi kağıdı makas ne istersen..aktivite denmez bizimkine

yasmin perşembeye kadar yağacakmış darısı bize çok ayaz oldu sabah sabah

aman akşam yarım saat daha hateket edersin kendine bi milka al ben ısmarlıyommm çamfıstıklı olsun

aay bana pastel boya deme polip heryer den boya topluyorum obişey değil heryerden boya siliyorum,bide bizim kız boyaların üstündeki kağıda takmışşş durumda kağıtlarını soyuyor üüzerinden elleri falan boya oluyor

bu ara benim kız acaip yaramazlık yapıyor içimde müthiş bir canavar döv diyor ama kendimi ve dişlerimi sıkarak dizginliyorum şizde de oluyormu ara ara,,pek bi vurasım var bu kıza ama kıyamıyorum.her ggün bi sakarlık yapıyor dün sütü döktü halıya bu günde bardağı tuzla buz etti.diyoki bardağın üstünüü öörtuyodum uyutmak içiin ondan oldu diyor delü

şimdi aşkın nur yenginin ayrı gayrı diye bir şarkısı varya taktım çok hoşuma gidiyor durmadan dinliyorum

Lorem kısıtlamadı bişi.Regl bitsin bakarız dedi.

Mucize hatun inşallah zayıflarım daha fazla.Sabrım kalmadı:KK43:

Bu arada Anılda çok yaramaz oldu.Başedemiyoruz, kavga döğüş, ağlamalar bazen günümüz zehir oluyo:KK43:

valla günün zehir olmasındaan başka kocaylada aramızı bozuyor cadı

demin ev süpürüyorum birlikte süpürelim diyee hortumun ucunda ayağımın altında işi engelliyor yer siiliyorum bende silecem diye tutturuyor deli olluyorum valla

benım kuzu da haylaz ama sabredıyorum
olması gerektıgı kadar dıye dusunuyorum
saf saf oturmasını ıstemezdım zaten
ana hareketlı baba hareketlı daha ne bekleyelım kı

bır arkadasım var cok agırkanlı
cocugu da benım kuzudan tam 1 yas kucuk
cocuk totosunu oynatmak ıstemıyor
ve dogal olarak tombul
oyle olmasını da ıstemezdım acıkcası

X