2008 Kasım Anneleri

mucize eltinle çekişir gibi anlatabilirsin en azından ben öle yapıyom dolunca

bak ben sen yokken 9-10 saat uyurdum cmt sim pazarım vardı.birinin tepesinde çıçacakmı diye bekleme derdi yoktu.ay bunu yermi bunu içermi derdim yoktu.diye başlıyom allah ne verdiyse.ay öle bi dinlerki anlatamam.pek bişey diyemesede ben çok rahatlıyom.arada ne ya ne ya der suuuss dinle beni diyom dudaklarını büzüyo kıyamam o şişiyo accık ben şişeceğime

Bu arada geçen aramızdan biri çocuk vurunca size elini sıkıca tutup, gözüne bakın demişti.Uyguladım canlar.Etkili oluyo ama çok ağlıyo, bakma öyle diyo:))

benimki bana vurmayı bıraktı ama babasına acımıyor hoş oda kaşınıyor.herşeyine güler
dalga geçer bizimkide gurur yapar .kulağına kurşun 2 yaş sendromumuz baya hafifledi bu haftalarda kızlar tütütüüüü diyeyim umarım tiz vakit hepsi fabrika ayarlarına döner

yasmın ben grupfonı falan bılmem uyelıgım falan yok yanı
nasıl ıslıyor bu uyelık
proseduru nedır
her yerde gecerlı mı bu fıyat
benımde yaptırasım var

ne tiyatrosu yasmin?

site beni salamadı e postamı yazdım şehir seçtim öle kaldı bide sen dene bakalım
neydecen sen bakımı makımı dedi herhal bana

konyada parti varmış kıı.açıldı bende.sheraton otelde:)

konyada sheratonmu varmışbi otel vardı el değiştiren o olmuştur zaar benim oğlanla gideyim olmazsa bu ara çok kurtlandı kapı gıcırtısına oynuyor.dün hayde yi sölüyordu.bide aklınca kayunun şarkısını ezberlemiş en azından o öyle sanıyor cas dı dı kayuuuu diyor.türkçeyi becerdide ingilizceye geçiş yaptı haspa

senin kaynana oğlan başına kalacak diye korkuyor herhal şaka bi yana iyi olur yaw git bakalım olmadı uyursun tiyatroda (horlamıyon dimi)

Horlamıyorum ama hapşırık var:)) Benim oğlanla dün yattık sohbet ediyoruz, anne kaşar peynirini inek yapar, ineklerde möö der ben inekleri çok şeviyoyum diyo:))Allah'ım nasıl bir dünyaları var..Nerden aklına geldiki.Bu ara bende kayu bebek almak istiyorum oğluma..Alan varmı?

günaydın güzeller nihayet yazabildim oğlanı yatırmaya çalışıyorum 1 saat sonra kursu var gidicem arada bi bakayım dedim
oğlanı okula götürdük sabah sonra geldik kocişle bi kahvaltı ettik biraz takıldık gittik oğlanı aldık geldik, ben derse gittim geldim şimdi biraz boşum işte
hafta sonumuz güzel geçti sayılır cumartesi dershanedeydim zatenakşama kadar dün de günüm vardı pastaşar börekler misafirler ve temizlik vs... gibi şeylerle uğraştım

bu arada kocişle de barıştık o akşam bir konuşma yaptık uzun bir konuşma oldu evliliğin genel bir değerlendirmesi gibi o sıkıntılarını anlattı ben anlattım ama eski melek kocam geri geldi yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi özür diledi falan uzun uzudayı konuştuk

ama nedense be tam anlamıyla rahatlamadım evet mutlu olmasına mutluyum da sanki bi süre iyi gider arada yine olur gibi geliyor bana çünkü zaman zaman böyle konuşmalar yapılır biraz etkisi sürüyor ama sonra yine herkes kendi telinden çalmaya başlıyor bilemiyorum yani

ama şimdilkiyiyiz kocamda eski dygulu romantik adam şimdi çokta mutlu bakalım neler olAcak

bu arada oğlan bugün ilk defa bizsiz kaldı kreşte gittiğmizde ağlamaya başlamıştı artık geç kaldık diye mi özledi mi bilmiyorum ama sonlara doğru sıkılıyor artık
iyiki tam gün yapmamışız daha zor olacakmış şimdilik böyle iyi tadında bırakalım

Beyazım çok sevindim.Aramızdan birininki bari iyi çıksın.Kamyondan bir tane kavun çıksın:)) Ama endişende haklısın.Umarım hatasını gerçekten anlamıştır, anlık çözüm için hatalıyım dememiştir.Yada iradesi hatasını düzeltecek kadar sağlamdır.Enişteme bir tebrik çakıyorum.Şeker eniştem:))

ahaah şeker eniştem haa bi sinirleniyoruz ağzına sıçıyoz heriflerin sonra şeker enişte şeker kocam oluveriyor

hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz bende hatalıyım bu olayda değilse bile belki başkalarında oyüzden genel konuştuk zaten, ikimizde hayal kırıklıkları yaşadık ve bunu da kabul ettik

evlilik bana göre değilmiş dedim ona da oda bencede dedi arada bana özgürlük alanları yarat dedim nefes almak istiyorum dedim,erkeklerle çıkmana izin vermem ama kız kıza takılın arkadaşlarınla arada dedi iyi dedi hoş dedi de benim burada o kadar kafa arkadaşlarım yokki bunu yapabilmem için hep şehirlerarası gezmem lazım

Anlaşıldı durum..Gecen iyi geçmiş, sinirlerini almış eniştem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…