- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #97.801
ya kızlar grupfonide brezilya fönü 118 tl deniliyo.yaptırsak mı?
saçlar uzunsa bide düz değilse yaptımak mantıklı fön parası değil 6 ay gider diyolar
yasmın ben grupfonı falan bılmem uyelıgım falan yok yanı
nasıl ıslıyor bu uyelık
proseduru nedır
her yerde gecerlı mı bu fıyat
benımde yaptırasım var
ya bende yarım kilo almışım.su toplamışım ama 200 gr yağdan vermişim.diyetisyen regl olduğun için dedi.moralim bozuldu yinede.bu kilo almak değil dedi.kar yağıyo burda da, nasıl yürücem.akşamda tiyatroya gidecem, anılla ilgilenirim sonrasında.işler kesat bu ara polipe kadın..
Mrs.dinçer günaydın..
ne tiyatrosu yasmin?
kayınvalidemin bir arkadaşının oğlu da oyundaymış.onlar davet etmiş.koca sever tiyatroyu, ben sevmem.adını filan bilmiyorum.7 de başlıcakmış akşam.annenle git dedim yok dedi:))
havada aşkkkkk kokusu varrrr
[ı]yasmın ben grupfonı falan bılmem uyelıgım falan yok yanı[/ı]
[ı]nasıl ıslıyor bu uyelık[/ı]
[ı]proseduru nedır[/ı]
[ı]her yerde gecerlı mı bu fıyat[/ı]
[ı]benımde yaptırasım var[/ı]
konyada parti varmış kıı.açıldı bende.sheraton otelde:)
konyada sheratonmu varmışbi otel vardı el değiştiren o olmuştur zaar benim oğlanla gideyim olmazsa bu ara çok kurtlandı kapı gıcırtısına oynuyor.dün hayde yi sölüyordu.bide aklınca kayunun şarkısını ezberlemiş en azından o öyle sanıyor cas dı dı kayuuuu diyor.türkçeyi becerdide ingilizceye geçiş yaptı haspa
senin kaynana oğlan başına kalacak diye korkuyor herhal şaka bi yana iyi olur yaw git bakalım olmadı uyursun tiyatroda (horlamıyon dimi)
günaydın güzeller nihayet yazabildim oğlanı yatırmaya çalışıyorum 1 saat sonra kursu var gidicem arada bi bakayım dedim
oğlanı okula götürdük sabah sonra geldik kocişle bi kahvaltı ettik biraz takıldık gittik oğlanı aldık geldik, ben derse gittim geldim şimdi biraz boşum işte
hafta sonumuz güzel geçti sayılır cumartesi dershanedeydim zatenakşama kadar dün de günüm vardı pastaşar börekler misafirler ve temizlik vs... gibi şeylerle uğraştım
bu arada kocişle de barıştık o akşam bir konuşma yaptık uzun bir konuşma oldu evliliğin genel bir değerlendirmesi gibi o sıkıntılarını anlattı ben anlattım ama eski melek kocam geri geldi yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi özür diledi falan uzun uzudayı konuştuk
ama nedense be tam anlamıyla rahatlamadım evet mutlu olmasına mutluyum da sanki bi süre iyi gider arada yine olur gibi geliyor bana çünkü zaman zaman böyle konuşmalar yapılır biraz etkisi sürüyor ama sonra yine herkes kendi telinden çalmaya başlıyor bilemiyorum yani
ama şimdilkiyiyiz kocamda eski dygulu romantik adam şimdi çokta mutlu bakalım neler olAcak
ahaah şeker eniştem haa bi sinirleniyoruz ağzına sıçıyoz heriflerin sonra şeker enişte şeker kocam oluveriyor
hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz bende hatalıyım bu olayda değilse bile belki başkalarında oyüzden genel konuştuk zaten, ikimizde hayal kırıklıkları yaşadık ve bunu da kabul ettik
evlilik bana göre değilmiş dedim ona da oda bencede dediarada bana özgürlük alanları yarat dedim n efes almak istiyorum dedim,erkeklerle çıkmana izin vermem ama kız kıza takılın arkadaşlarınla arada dedi iyi dedi hoş dedi de benim burada o kadar kafa arkadaşlarım yokki bunu yapabilmem için hep şehirlerarası gezmem lazım