2008 Kasım Anneleri

offffff bugün daha yeni oturdum kimsecikler olmasada burada bir bakınayım dedim şöyle bir baktım ama aklımda birşey kalmadı umarım aşaiş berkemaldir.
bu gün yine misafiiirimm vardı gecde kalkmıştım zati telefon gelince hemen paldır kuldur ortalığı topladım mmutfaga daldım merç.koftesi poca siğara böregi birde tatlı yapıp misafirlerimi ağırladım saat 7 de gittiler sağolsunlar.bir bakınayım bizim hatunlar külübüne dedim,

yarın da anneme misafir gelecek erkenden oraya gidecem akşam yemekten sonra geliriz herhal,

bu arada maytap yasmin kayıplarınızdan bahsetmişsiniz ahh ahh benim içim yanıyor ,yazın bir künyemi göz göre ğöre eve gelen mobilyacılara kaptırdım .sonrasındada neyim var neyim yok hırsızla gitti iki tane künyemle alyansım ve tek taşım kaldı küpem bile yok çok sinir oluyorum düşündükce.neyse kayıplarımızn yerine daha iyileri gelir inş.taibi hatıra olanların yerini hiç birşey doldurmazda.

kendinize iyi bakın bacılar

nerede kımınle neden bulusuyorsunuz bakem
sız bızı catlatmak mı ıstıyorsunuz
kıskanıyorum ama heee
barı foto cekınde gozumuz gonlumuz acılsın hatunlar

polıpem valla anam ve kocam tarafından ıyı bakılıyorum
bısı degıl kan yerıne kılo alıcam korkuyorum

GÜNAYDIN KIZLAR
çok erken uyandım bu sabah burnum falan tıkanmış gittim salonda uzandım birazda uyuyakalmışım bi uyandım donmuşum kötü bi başlangıç oldu
birazda derdim var topiğinde gezindim katmerlendim ne işim varsa orda
şiştim vallla sabah sabah

dun aksam annemde mısafır vardı
yas olarak benım kuzudan buyuk ıkı kardes geldı ama cok ıyı anlasıyorlar
bır guzel oynadılar maasallah
bız de evımıze gıtmedık onlar gıdene kadar bırlıkte vakıt gecırsınler dıye
cok ıyı gelıyor kuzulara yasıtlarıyla bır arada olmak

yalnız dun gelen mısafırımızın cocukları cok zekı
ustun zeka sınavlarına aldı ogretmenlerı cocukları falan
kız kucuk ve abısı hasta dıye evde yatıyordu 3 gundur
kız okuldan telefon acıp annesıne kendını abısı olmayınca cok guvensız hıssettıgını soyluyormus her gun
ben de hasta olmak ıstıyorum abımle dıyormus
cok duygulandım yaa
kardeslık nasıl bısey valla ıcım acıdı

Back