2008 Kasım Anneleri

Lorem akşam Icırıma emanetini verecem.O yüzden 1-2 saat görüşürüz..

emanetini deyince yanlış anladım gııı:37:kıyamam hasta kadın moduna girdi bu ver adresini ben ısmarlıyom sana en incesinden böle giydinmi dalağını bile gösterecek cinstan ver bakıyım göndermeyen ne olsun

selamunaleyküm ağalar zuhahahah günaydınnn ankarada hava çok güzel ya sıcak bariz
kızım gece ateşlendi yaa dolven verdim yatırdım düştü 37.5 ten aşağı düşmedi hiç
sabah doktora götürdüm boğazında iltihaplanma başlamış maalesef antibiyotik verdi sudafed verdi
en az 1 hafta kullanın dedi keyfi yerindeydi ama ilerlemeden durduriim dedim hep hemen götürüyorum ya acaba
yanlışmı yapıoruz biraz hastalığını yaşada bağışıklık mı kazansa diorum ama kıyamıyorum ya
çok melül oluyor o zaman da siz ne diyonuz

selamunaleyküm ağalar zuhahahah günaydınnn ankarada hava çok güzel ya sıcak bariz
kızım gece ateşlendi yaa dolven verdim yatırdım düştü 37.5 ten aşağı düşmedi hiç
sabah doktora götürdüm boğazında iltihaplanma başlamış maalesef antibiyotik verdi sudafed verdi
en az 1 hafta kullanın dedi keyfi yerindeydi ama ilerlemeden durduriim dedim hep hemen götürüyorum ya acaba
yanlışmı yapıoruz biraz hastalığını yaşada bağışıklık mı kazansa diorum ama kıyamıyorum ya

geçmiş olsun asorti...
bize sorma dr lar bile çözemedi bu olayı.geçen gün konuşuyorlardı 10 yıl içinde basit antibiyotikler türkiyede etkili olmayacakmış.çünkü aşırı kullanmadan ötürü vücutlarımıza etki etmeyecekmiş
ateş 40 olmadıkça vermiyor çoğu dr lar.neysem geçer tez vakitte umarım

geçmiş olsun kokoşum eylüle bende mallesef öyleyim hastalığın h sini hissedince götürüyorum hatta doktorumuz bi kere ne si var demiştide melül melül bakıyo sabha beri demiştim gülmüştü adamcağız sonra baktığında boğaz enfeksiyonu çıktı antibiyotiği başladığımızdada ateşlenmişti yani anneler anlıyo ve kıyamıyo eşim bile nerden anladın diyo hep bana ateşlenmeden 1 gün önce falan derim ona bu gene koyun gibi bakyıo bekle yarın görürsün diye
aslında tabiki ateşi falan yaşamaları lazım ama bende prematüreliğinden kalma bişey var enfeksiyondan çok korkuyorum elimde değil

saol polipim ya doktor kendi verdi zaten ateşin zararları daha çok dedi ani bi yükselme olur dedi
faretmezseniz daha kötü olur dedi

ewt maytabım bende öle işte dün çok erkenden uyumak istedi gündüz uyuduğu halde hemen anladım zaten halsizdi

Benimkide hastaydı geçenlerde, ateşlendi 2 gece üst üste.Ateşlenmesi bitmese gidecektim.Ağrı kesici ve ateş düşürücüyü dönüşümlü kullandım.Gece yatarken soğuk algınlığı ilaçlarından yarım kaşık verdim. Antibiyotik vermek istemiyorum.Allah göstermesin büyük bir rahatsızlıkta antibiyotiğe vücut tepki vermezse ne yaparız.Ama doktora götürseydim ve doktor mutlaka kullan deseydi kullanırdım..Geçmiş olsun tontişime de..

aleyküm selam kokoşum çok geçmiş olsun eylülüme havalar çok dengesiz e çokda bebelerimiz etkileniyor allah beterinden korusun bir an önceşifa versin inşallah

a.s. kokosum
gecmıs olsun kuzucuma

kuzular dokuluyor yawww
bır mıkrop kı sormayın
bagısıklıgının gelısmesı ıcın elbette yasaması lazım belkı bazı seylerı ama
kızamık salgını vs seylerı de duyunca ınsan tırsıyor

Back