2008 Kasım Anneleri

benimki kaç ker yapıyo bilmiyom polipe ama geçmiş tecrübelerime dayanarak söylüyorumki 3-4 az
bencede suyu ver bi şekilde benimki soğuk moğuk demiyo damacanayla su içiyo valla bazen 6 no bezden kaçırıyoz çişi o derece sulak

hee zeyna karısı gitti gider

Anılın D vitamini tetkiklerinde keratine falanda baktılar.Magnezyum vs..Doktor yeterli su içmiyo dedi. Ne şekilde olursa olsun suyu devamlı verin dedi.Çay bile verebilirsiniz dedi..Zararı olmaz, güzel bi bardak alıp özendir kıı..

noruyonuz laaa
kulaklarımı da cınlatmıyorsunuz kı anlayıp geleyım
gerılınce kapatıyorum sayfayı yanıı
uykum geldı cıkıcam az sonra uyuduguma degmez dıye salınıyorum ortalıkta

polıpe ılac ıctıgındede cısı kokuyor cocugun
:37:tek ben degılmısım kakasına bakıp kurt arayannnn:33:

yok ilaç flan içmiyoruz vitamin bile kullanmıyor.neysem uğraşmıyım çocukla veriyom suyu ama şu memik işine bi son verirsek daha çok içecek inşalah nisanda şutlayacam kendi kendine bırakası falan yok dananın.artistik emme olimpiyatlarına katılacak bu gidişle

yok ilaç flan içmiyoruz vitamin bile kullanmıyor.neysem uğraşmıyım çocukla veriyom suyu ama şu memik işine bi son verirsek daha çok içecek inşalah nisanda şutlayacam kendi kendine bırakası falan yok dananın.artistik emme olimpiyatlarına katılacak bu gidişle

İki yaşa kadar yeterli diyolar.Bence bıraktır yoksa askerden kaçıp kaçıp gelecek meme için:)

benım kız cok su ıcıyor sofrada bı kasık corba ıcer arkasına fu fu dıye su ıster
cısıde cok yapare esım hatta ben zaten gaz parasına bırde bez oarasına calısıyom derr:57:

polıpe ılac ıctıgındede cısı kokuyor cocugun
:37:tek ben degılmısım kakasına bakıp kurt arayannnn:33:

of ıcırım o cins cins huylar bende tonla annemden kalma sanırım.
-başım ağrıyor anne
-koş bi beyin grafiğine baktır tümör falan olmasın:37:
durum bu kadar vahimdi

Anılın D vitamini tetkiklerinde keratine falanda baktılar.Magnezyum vs..Doktor yeterli su içmiyo dedi. Ne şekilde olursa olsun suyu devamlı verin dedi.Çay bile verebilirsiniz dedi..Zararı olmaz, güzel bi bardak alıp özendir kıı..

yaw neler denemiyom yasmin yuh dersin görsen viski içiyo sanki töbe bi yudum içiyo bırakıyo bardağı

gerilme lorecim gerile gerile ajda gibi dolanacağız ortalıkda

yaw siz nası anlıyonuz bebelerin çişini kaç kez yaptığını bezden:50:

ardanın bezi yok ben ordan biliyom.

geldım gıdıyorum oldu ama cıkıyorum guzeller
hava da buz gıbım zaten
totom donuyor
annem cay yapmıs yetıs dedı
yetısmeye gıdıyorum

herkese ıyı aksamlar

insanın kan değerlerini düşüresi geliyor ekmek elden su göldennn ohhhh
şaka şaka
afiyet olsun üşüyünce sıcacık çay süper olur afiyet olsun baş başş